Confidenţialitate

Metoda calendarului…şi a apei (P)

CoolNews
share

Ionuţ de la matinalul Virgin Radio i-a întrebat pe colegii Shurubel şi Bogdan despre metode eficiente de organizare:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Astfel, s-a ajuns la discuţia despre calendar, o unealtă-minune a zilelor noastre care ne ajută să rămânem cu capul pe umeri.

Iar cei care vor să îşi simplifice şi mai mult viaţa, au la dispoziţie carafele filtrante Marella BRITA, prevăzute cu  un sistem de avertizare de tip Calendar, poziţionat pe capac, care te anunţă când e cazul să schimbi cartuşul filtrant. Cum funcţionează? Odată ce începeţi să utilizaţi noul cartuş de filtrare, calculaţi data următoarei schimbări, şi pur şi simplu setaţi calendarul pe data respectivă. De exemplu, daca vreţi să consumaţi în medie 2 litri de apă pe zi, cartuşul MAXTRA+ ar trebui înlocuit o dată la 4 săptămâni pentru a asigura același nivel  înalt de filtrare a apei.

Aceste căni şi sticle filtrante inovatoare sunt o metoda practică, comodă și ecologică să vă mentineți hidratați în permanență, fără a mai căra constant sticlele de plastic cu apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic – deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile – produsele BRITA se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla înlocuire a cartușelor filtrante, care sunt 100% reciclabile.

Cu ajutorul lor, vă puteţi bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede şi cu un gust bun, proaspăt. Carafele sunt prevăzute cu cartuș filtrant BRITA MAXTRA+.

Iar dacă vreți să faceți un super deal, până pe 30 iunie le găsiți reduse cu 38%, la prețul de doar 59 de lei. Mai mult decât atât, dacă mergeți  în magazine sau cumpărați de pe site aceasta cană și spuneți/completați parola BRITA (în sectiunea « alte mențiuni sau observații » ), veți primi cadou încă un filtru Maxtra+, perfect compatibil cu toate cănile filtrante BRITA Fill & Enjoy.

Articole similare

De ce e bine să filtrezi apa? (și altele) (P)

V-aţi gândit vreodată câte lucruri trebuie să filtrăm zi de zi? Cuvinte, gânduri, informaţii, gestur...

APA - sursa ideilor bune :) (P)

Știați că oamenii care au multe idei sunt bine hidratați? Asta deoarece creierul nostru este 80% apă...

Iți pasă de viitorul planetei? Think your water! (P)

Ai auzit că, până în 2050, oceanele vor conține o cantitate mai mare de plastic decât de pește? Bogd...