Confidenţialitate

Iți pasă de viitorul planetei? Think your water! (P)

CoolNews
share

Ai auzit că, până în 2050, oceanele vor conține o cantitate mai mare de plastic decât de pește? Bogdan, Shurubel și Ionut dezbat subiectul în direct în matinalul Virgin Radio Romania:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dacă faci parte dintre cei ce se gândesc la binele planetei, poți face un gest mic, cu impact mare: în loc de sticlele de apă îmbuteliată, poți consuma apă de la robinet filtrată cu o tehnologie germană, care reduce considerabil clorul, calcarul și impuritățile. Această tehnologie o găseşti în toate produsele BRITA : https://www.kitchenshop.ro/cana-filtranta-marella-cool-24-l-maxtra-albastru-brita

Aceste căni şi sticle filtrante inovatoare sunt o metoda practică, comodă și ecologică să vă mentineți hidratați în permanență, fără a mai căra constant sticlele de plastic cu apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic – deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile- produsele BRITA se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla înlocuire a cartușelor filtrante.

Cu ajutorul lor, vă puteţi bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede şi cu un gust bun, proaspăt. Carafele sunt prevăzute cu cartuș filtrant BRITA MAXTRA+.

Iar dacă vreți să faceți un super deal, până pe 30 iunie le găsiți reduse cu 38%, la prețul de doar 59 de lei. Mai mult decât atât, dacă mergeți  în magazine sau cumpărați de pe site aceasta cană și spuneți/completați parola BRITA (în sectiunea « alte mențiuni sau observații » ), veți primi cadou încă un filtru Maxtra+, perfect compatibil cu toate cănile filtrante BRITA Fill & Enjoy.

Aflați mai multe detalii aici : https://www.kitchenshop.ro/radio

 

Articole similare

Metoda calendarului...şi a apei (P)

Ionuţ de la matinalul Virgin Radio i-a întrebat pe colegii Shurubel şi Bogdan despre metode eficient...

De ce e bine să filtrezi apa? (și altele) (P)

V-aţi gândit vreodată câte lucruri trebuie să filtrăm zi de zi? Cuvinte, gânduri, informaţii, gestur...

APA - sursa ideilor bune :) (P)

Știați că oamenii care au multe idei sunt bine hidratați? Asta deoarece creierul nostru este 80% apă...