Confidenţialitate

Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată femeie din lume

Celebrități, CoolNews
share

Meghan Markle a fost lăudată pentru fiecare apariție în public. Practic ținuta de la fiecare eveniment la care a participat anul acesta soția prințului Harry a fost analizată în detaliu de stiliști. care s-au declarat mulțumiți de fiecare dată.

Ducesa de Sussex a dovedit că este fană a simplității și a bunului gust, iar alegerile sale vestimentare a inspirat fashioniste din toată lumea. Este și motivul pentru care revista americană People a declarat-o pe Markle: „cea mai bine îmbrăcată femeia din lume în anul 2018”, titlu care nu a mai fost acordat niciodată până acum unor reprezentante ale familiilor regale.

Fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, le-a devansat în topul People pe actrițele Cate Blanchett și Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney și vedeta de televiziune Kim Kardashian.

„Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar și despre moda din 2018, nu poți să ai o astfel de conversație fără să o menționezi pe Meghan Markle, a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People.

„Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenția în acest an, așadar am simțit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci și să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a adăugat Andrea.

Fostă protagonistă a serialului „Suits”, Meghan Markle a părăsit arareori primele pagini ale revistelor și ziarelor după logodna ei cu prințul Harry, în noiembrie 2017.

Ea a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, marcat de faptul că preferă să combine articole care pot fi găsite în magazine cu creații haute-couture realizate de designeri de renume și pentru faptul că a sfidat uneori protocolul casei regale britanice, purtând ținute care îi dezvăluie picioarele și umerii.

Articole similare

Meghan Markle revine în industria cinematografică alături de Disney

Ducesa Meghan de Sussex a semnat un contract cu Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui do...

Meghan Markle vrea să-și relanseze cariera de actriță într-un film Marvel

Meghan Markle vrea să reintre în circuitul de la Hollywood și să joace rolul unui supererou. Potr...

Cum arăta Meghan Markle în liceu

Fosta ducesă de Sussex Meghan Markle apare pe Instagram într-o fotografie cu o prietenă din liceu. ...