Meghan Markle, cea mai bine îmbrăcată femeie din lume

Celebrități, CoolNews
share

Meghan Markle a fost lăudată pentru fiecare apariție în public. Practic ținuta de la fiecare eveniment la care a participat anul acesta soția prințului Harry a fost analizată în detaliu de stiliști. care s-au declarat mulțumiți de fiecare dată.

Ducesa de Sussex a dovedit că este fană a simplității și a bunului gust, iar alegerile sale vestimentare a inspirat fashioniste din toată lumea. Este și motivul pentru care revista americană People a declarat-o pe Markle: „cea mai bine îmbrăcată femeia din lume în anul 2018”, titlu care nu a mai fost acordat niciodată până acum unor reprezentante ale familiilor regale.

Fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, le-a devansat în topul People pe actrițele Cate Blanchett și Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney și vedeta de televiziune Kim Kardashian.

„Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar și despre moda din 2018, nu poți să ai o astfel de conversație fără să o menționezi pe Meghan Markle, a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People.

„Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenția în acest an, așadar am simțit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci și să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a adăugat Andrea.

Fostă protagonistă a serialului „Suits”, Meghan Markle a părăsit arareori primele pagini ale revistelor și ziarelor după logodna ei cu prințul Harry, în noiembrie 2017.

Ea a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, marcat de faptul că preferă să combine articole care pot fi găsite în magazine cu creații haute-couture realizate de designeri de renume și pentru faptul că a sfidat uneori protocolul casei regale britanice, purtând ținute care îi dezvăluie picioarele și umerii.

Articole similare

Aceasta este poza adorabilă pe care ducii de Sussex au postat-o pe Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle au postat o fotografie adorabilă pe contul lor de Instagram. Pentru c...

Prințul Harry și Meghan Markle, mare succes pe Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat propriul cont de Instagram. Până acum, ducii de Sussex p...

Meghan Markle a surprins cu rochiile purtate în vizita în Maroc - GALERIE FOTO

Meghan Markle a impresionat prin ținutele alese pentru întâlnirile programate în vizita în Maroc. ...
X