[BREAKFAST] Ce au bărbații despre care se spune că sunt mai atractivi? S-ar putea să te numeri și tu printre ei

CoolNews, NEWS
share

În fiecare an, revista People desemnează cel mai sexy bărbat în viață și, deși titlul vine adesea cu multe dezbateri, nu există nicio îndoială că Channing Tatum și Michael B. Jordan, dar și Patrick Dempsey, au mult mai mult sex-appel decât un bărbat obișnuit.

Este posibil să fi auzit că un mod de a considera atractivitatea cuiva este în funcție de cât de echilibrate sunt ambele părți ale feței sale. O teorie a fost că fețele simetrice ar putea indica o sănătate mai bună, făcându-ne astfel să considerăm în subconștient că acea persoană este mai potrivită pentru a ne transmite genele.

Poate exista un motiv amuzant pentru care tipi precum Paul Rudd și Ryan Reynolds au fost desemnați „Cel mai sexy bărbat în viață”. Un studiu din 2017 a constatat că oamenii amuzanți erau, de asemenea, considerați mai atractivi decât erau atunci când erau evaluați inițial de către cercetători, care la început nu erau conștienți de simțul umorului lor.

Un sondaj realizat în 2015 pe 10.000 de bărbați și femei din întreaga lume a constatat că trăsături precum vulnerabilitatea, curajul, individualitatea și onestitatea au fost considerate foarte atractive. Ce trăsătură a fost clasată pe primul loc a depins de persoana intervievată.

Europenii au ținut cel mai mult la compasiune, asiaticii au ținut cel mai mult la spiritualitate, iar australienii au considerat curajul cel mai semnificativ. Nord-americanii au considerat că ambiția este cea mai atractivă trăsătură.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Țara în care bărbații sunt încurajați cu bani pentru a face copii. Pot primi până la 730...

Într-o încercare de a combate scăderea ratei natalității, Coreea de Sud a introdus o măsură inedită ...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...