Meduza, OneRepublic și Leony lansează melodia oficială a UEFA EURO 2024 „Fire”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Trioul electronic italian MEDUZA, OneRepublic, grupul nominalizat la GRAMMY și cântăreața germană, Leony, colaborează pentru melodia oficială a UEFA EURO 2024, „FIRE”. Noua campanie de pe conturile de socializare, #LightYourFire, inspirată de melodie le va oferi fanilor șansa de a câștiga bilete la finală. 

Piesa, scrisă de Ryan Tedder de la OneRepublic și produsă de MEDUZA, întruchipează fervoarea și spiritul fanilor de fotbal și muzică.

 

Fanii vor avea șansa de a vedea imnul interpretat live de cei trei artiști în timpul ceremoniei finalei UEFA EURO 2024. MEDUZA a creat și o  experiență auditivă full, o serie de compoziții inspirate din imn pentru a îmbogăți secvențele TV pe muzică pentru echipele care intră pe teren și momente cheie precum prezentarea trofeului, asigurând că spiritul UEFA EURO 2024 rezonează în fiecare aspect al evenimentului, unind muzica și fotbalul.

Guy-Laurent Epstein, director de marketing UEFA, a declarat: „Muzica și fotbalul sunt, de mult timp, interconectate pentru a inspira, a uni și a captiva. În timp ce lumea așteaptă cu nerăbdare această vară pentru a începe campionatul, suntem încântați să dezvăluim imnul oficial al UEFA EURO 2024, care servește ca o coloană sonoră atemporală, însoțind toate emoțiile și momentele de neuitat pe care doar această mare competiție le poate aduce, în același timp unind fanii prin dragostea jocului.”

MEDUZA a spus: „Acum mai mult ca niciodată, puterea muzicii de a ne uni este de netăgăduit. Ca fani ai fotbalului, suntem încântați să combinăm pasiunea noastră pentru acest joc cu muzica noastră pentru UEFA EURO 2024.”

Ryan Tedder de la OneRepublic a spus: „Astăzi este o zi specială cu lansarea „FIRE”. Am scris piesa pentru fani de fotbal și muzică de pretutindeni, sperând că ne va inspira și ne va uni în timp ce numărăm până la UEFA EURO 2024. Campania #LightYourFire este o invitație adresată fanilor din întreaga lume să ni se alăture în aceasta călătorie.”

Leony a spus: „Sunt încântată că „FIRE” a ieșit! Am crescut uitându-mă la turneul aceasta împreună cu familia mea și așa m-am îndrăgostit de fotbal. Cu această ediție, venind în țara mea natală, Germania, și făcând parte din proiectul muzical, este un vis devenit realitate.”

Articole similare

Leony, mărturii despre piesa „Remedy”: „S-a dus într-o zonă romantică, dar în cazul meu a fost vorba...

După succesul de care s-a bucurat „Faded Love”, care a adunat peste 7,7 milioane de vizualizări pe Y...

Meduza colaborează cu Hozier pentru melodia „Tell It To My Heart”

Anterioarea piesa, „Paradise”, feat. Dermot Kennedy, a adunat aproape un miliard de ascultari! Certi...

Cine sunt DJ-ii care vor concerta pe scena tehno/house la SAGA FESTIVAL

SAGA FESTIVAL, cel mai mare festival de muzică electronică din București, și-a anunțat prima "linie"...