Meduza colaborează cu Hozier pentru melodia „Tell It To My Heart”

CoolNews, Muzică
share

Anterioarea piesa, „Paradise”, feat. Dermot Kennedy, a adunat aproape un miliard de ascultari! Certificati cu discuri de Platina, Meduza si Hozier colaboreaza pentru piesa „Tell It To My Heart”.

O capodoperă electronică, plină de emoții și atmosferă, „Tell It To My Heart” îmbină producția sofisticată, marca înregistrată, asociată ferm cu Meduza, cu vocea iconică a lui Hozier.
„Tell It To My Heart” urmează succesul track-ului „Paradise”, colaborarea grupului Meduza cu un alt lider al topurilor irlandeze, Dermot Kennedy, care a obținut premii de platină în mai multe țări, ajungând pe locul 5 în topurile single-urilor din Marea Britanie.

Proiectul Meduza a cucerit scena muzicală internațională în 2019, cu hitul „Piece Of Your Hear” (ft. Goodboys), care a adunat 1 miliard de ascultări și o nominalizare la premiile Grammy. A urmat hitul „Lose Control”, o colaborare cu Becky Hill și Goodboys, care a egalat succesul piesei de debut, cu primele locuri în topurile muzicale din UK sau SUA.

Hozier este un tur de forță, premiat cu multe discuri de platină, care a reusit performante incredibile odata cu debutul din 2013, cu single-ul „Take Me To Church”, obținând primul loc in mai multe teritorii, la nivel mondial. De atunci, a lucrat la mai multe albume și single-uri, cimentându-și statutul de unul dintre cei mai importanți compozitori din lume, cu o bază de fani captivati de fiecare lansare.

Articole similare

Hozier a lansat EP-ul “Unheard”. Ascultă-l chiar aici

Hozier a lansat EP-ul “Unheard”. După ce a împărtășit știrile pe rețelele de socializare, alături de...

Cine sunt DJ-ii care vor concerta pe scena tehno/house la SAGA FESTIVAL

SAGA FESTIVAL, cel mai mare festival de muzică electronică din București, și-a anunțat prima "linie"...

SAGA FESTIVAL și-a anunțat aseară valul trei de artiști: Vini Vici, Timmy Trumpet, Sunnery James & R...

Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Fest...