Confidenţialitate

Medicii din Cluj au fixat mâna ruptă a unei femei cu o bucată de carton

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

O femeie care a fost lovită de mașină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis a ajuns la Spitalul de Urgență din Cluj cu mâna ruptă.

Potrivit Știri de Cluj, aceasta ar fi așteptat 6 ore pe holuri până să o vadă un doctor, iar în momentul în care a intrat în cabinet a fost anunțată că trebuie să meargă la Spitalul de Ortopedie pentru ca mâna să îi fie imobilizată cu ghips.

Pentru transportul între spitale medicii au improvizat o atelă din carton care să susțină mâna femeii. Ei i-au explicat că nu mai au atele.

„Orice trusă medicală dispune de atele. Au zis că dacă vrea să o ducă cu ambulanța la Ortopedie să-i pună ghips va trebui să mai aștepte 3 ore. Plus de asta mai are o rană deschisă pe genunchi, de care la Urgență au uitat. Au dezinfextat-o doar la Ortopedie. Trebuia cusută rana”, a declarat fiul femeii.

Potrivit Știri de Cluj, care citează surse medicale, se întâmplă frecvent ca la Urgență să rămână fără unele consumabile medicale. Medicii sunt nevoiți să improvizeze sau chiar să îi trimită pe pacienți până la farmaciile din zonă pentru a cumpăra.

Articole similare

Medicul Virgil Musta: ”Bătălia trebuie dusă în comunitate, nu în spital” - AUDIO

STAI ACASĂ! Numai așa va fi bine pentru tine și dar pentru cei dragi ție. Este mesajul pe îl tran...

Medicii avertizează: folosirea uscătorului de păr nu ajută în lupta cu noul coronavirus

Oficialul unei regiuni americane sfidează recomandările autorităților și vine cu propria propunere p...

Medicii din Cluj au fixat mâna ruptă a unei femei cu o bucată de carton

O femeie care a fost lovită de mașină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis a aj...