Medicii din Cluj au fixat mâna ruptă a unei femei cu o bucată de carton

CoolNews, Energia aia bună
share

O femeie care a fost lovită de mașină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis a ajuns la Spitalul de Urgență din Cluj cu mâna ruptă.

Potrivit Știri de Cluj, aceasta ar fi așteptat 6 ore pe holuri până să o vadă un doctor, iar în momentul în care a intrat în cabinet a fost anunțată că trebuie să meargă la Spitalul de Ortopedie pentru ca mâna să îi fie imobilizată cu ghips.

Pentru transportul între spitale medicii au improvizat o atelă din carton care să susțină mâna femeii. Ei i-au explicat că nu mai au atele.

„Orice trusă medicală dispune de atele. Au zis că dacă vrea să o ducă cu ambulanța la Ortopedie să-i pună ghips va trebui să mai aștepte 3 ore. Plus de asta mai are o rană deschisă pe genunchi, de care la Urgență au uitat. Au dezinfextat-o doar la Ortopedie. Trebuia cusută rana”, a declarat fiul femeii.

Potrivit Știri de Cluj, care citează surse medicale, se întâmplă frecvent ca la Urgență să rămână fără unele consumabile medicale. Medicii sunt nevoiți să improvizeze sau chiar să îi trimită pe pacienți până la farmaciile din zonă pentru a cumpăra.

Articole similare

Florin Piersic, mesaj din spital: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunat...

Actorul Florin Piersic a transmis luni din spital, un mesaj către public; primul de când se află int...

Medici cărora le suntem recunoscători - AUDIO

Ascultătorii Virgin Radio Romania le-au dat matinalilor Giulia și Andrei piele de găină prin mesajel...

OLANDA: Party-ul de 10.000 de persoane este în pregătire. Medicii au semnat petiție pentru interzice...

Party-ul de 10.000 de persoane este în pregătire în Olanda. Totul ar trebui să fie un experiment ...