Florin Piersic, mesaj din spital: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Actorul Florin Piersic a transmis luni din spital, un mesaj către public; primul de când se află internat. El mulţumeşte medicilor care îl tratează şi subliniază că mai are de spus „multe poveşti”, scrie europafm.ro.

„Vă dau o veste: sunt viu şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc” scrie Florin Piersic în mesajul său. Actorul înșiră apoi medicii care l-au tratat pe care îi numește „eroii mei”. Printre cei enumerați: Raed Arafat, Streinu Cercel și Adrian Marinescu.

Acesta din urmă – director medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş – spunea că actorul pare nerăbdător să se întoarcă pe scenă.

„Veștile sunt bune, evoluția continuă să fie bună. E adevărat că facem pași mărunți. Era încântat că a spus că toată lumea îl vizitează și mi-a zis: «vreau să ajung mai repede pe scenă». Și i-am spus: da, cu siguranță veți ajunge, cu puțină răbdare”, a declarat medicul Adrian Marinescu.

„Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”, și-a încheiat Florin Piersic mesajul.

Actorul se află de mai multe zile în Spitalul Foişor, după ce anterior a fost internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii din Cluj Napoca. Acesta se confruntă cu mai multe probleme medicale, dar starea sa de sănătate se ameliorează uşor, după cum au anunţat luni reprezentanţii Spitalului Foişor.

 

sursa foto: Facebook Florin Piersic

Articole similare

UPDATE Noutăți despre starea lui Florin Piersic: Situația este gravă, actorul are septicemie

Situația lui Florin Piersic este gravă, fiindu-i pusă viața în pericol. Actorul are septicemie – o i...

Florin Piersic, internat la Cluj după ce a acuzat stări de rău. Actorul a fost operat și se află sub...

Momente grele pentru Florin Piersic. Actorul a fost operat în Cluj-Napoca, după ce s-a simțit foarte...

Medici cărora le suntem recunoscători - AUDIO

Ascultătorii Virgin Radio Romania le-au dat matinalilor Giulia și Andrei piele de găină prin mesajel...