Confidenţialitate

Medalii de aur și argint pentru România, la Jocurile Olimpice

NEWS
share

România a cucerit prima sa medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la canotaj, în proba feminină de dublu vâsle, prin Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, care s-au impus detaşat în Finala A de la Sea Forest Waterway.

Sportivele s-au impus în fața echipajelor din Noua Zeelandă și Olanda și au câștigat prima medalie de aur pentru România, de la Jocurile Olimpice din acest an.

În proba de patru rame masculin (M4-), au cucerit medalia de argint Mihăiță Vasile Țigănescu , Mugurel Semciuc, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari

Succesele au continuat pentru România. Echipajul de 8+1 feminin (W8+), compus din Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu , Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea, au încheiat cursa de recalificare pe locul 1, bifând astfel și un record mondial.

În proba de 8+1 masculin (M8+), Alexandru Chioseaua , Florin Lehaci, Radu Constantin , Sergiu Bejan , Vlad Aicoboae, Constantin Adam, Florin Arteni-Fîntînariu , Ciprian Huc  și Adrian Munteanu  au terminat cursa de recalificare pe locul 5.

FOTO: Facebbok/Federatia Romana De Canotaj/COSR/Cristian Nistor

Articole similare

Robert Glință, înotătorul român în vârstă de 25 de ani, și-a anunțat retragerea din sportul de perfo...

Înnotătorul român, Robert Glință, și-a anunțat retragerea la doar 25 de ani: „A venit momentul să fa...

Serena Williams a fost botezată într-o biserică a cultului Martorilor lui Iehova

Serena Williams a fost botezată ca martoră a lui Iehova la doar patru luni după ce s-a retras din te...

Pelé a murit la vârsta de 82 de ani

Pelé, câștigătorul a trei Cupe Mondiale a murit la vârsta de 82 de ani, potrivit unui comunicat al f...