Manuel Riva, DJ-ul român care a fost în Billboard, lansează „It Feels Good”, alături de m els

CoolNews, Muzică
share

Manuel Riva și m els formează o echipă demnă de orice festival și lansează „It Feels Good”, o piesă cu o vibrație aparte, care poate să vorbească pentru fiecare dintre noi. 

În esență, „It Feels Good” este o piesă despre teama de a părea vulnerabil, despre teama de a te deschide în fața oamenilor, probleme cu care tot mai multe persoane se confruntă peste tot în lume. Când agitația din jur te face să te simți mai singur ca niciodată, „It Feels Good” vine și îți spune că toți, în ciuda aparențelor, simțim la fel.

Colaborarea dintre Manuel Riva și m els a luat naștere într-o tabără de creație.

Sunt încântat că lansări ca aceasta apar ca un rezultat al taberelor muzicale online, unde găsești artiști cu care te potrivești atât de bine, așa cum pot spune că s-a potrivit Merili (m els) cu muzica mea. Vocea ei reușește să ofere calm și vibrații puternice în același timp, care se îmbină perfect cu senzația generală pe care am vrut să o transmit prin intermediul acestei piese”, a povestit Manuel Riva.

Am fost foarte încântată să lucrez cu Manuel Riva în tabăra de creație muzicală, pentru că auzisem stilul său unic înainte și eram entuziasmată să văd ce putem face împreună. 

Instrumentalul a reușit să transmită inspirație instantaneu, iar linia a venit în mod natural. Această piesă este despre teama de vulnerabilitate și deschidere, așa că mulți oameni sper să relaționeze cu ea. Sunt foarte încântată de această lansare și sper ca toată lumea să asculte piesa!”, a completat m els.

Manuel Riva este un producător și DJ de muzică dance. Deși se află în industria muzicală de când se știe, luând parte la mai multe proiecte de succes, proiectul Manuel Riva a luat naștere în 2015. Hiturile semnate de acesta, precum „Mhm Mhm”, „Sacred Touch”, „Hey Now”, „Miami” și „What Mama Said”, au fost apreciate la nivel internațional și sunt în continuare susținute de unii dintre cei mai faimoși DJ din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand sau Cosmic Gate. Producător care s-a aflat în Billboard, Manuel Riva a fost, de asemenea, nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

m els este o artistă aflată la început de drum, cu o voce caracterizată de putere, care a putut fi auzită pe melodii din zona de house și dance. Piesele pe care vocea artistei poate fi auzită sunt „Revolve”, cu peste 56.000 de stream-uri pe Spotify, „Here For Me”, care se apropie cu pași repezi de 300.000 de streamuri, și „Watch Me Go”, cu peste 300.000 de stream-uri pe Spotify. De asemenea, artista are peste 40.000 de ascultători, lunar, pe Spotify.

Articole similare

Alexandra Stan lansează noul single „Dancing in Marbella” în colaborare cu Sasha Lopez și Manuel Riv...

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat astăzi single-ul „Dancin...

Manuel Riva și Eneli lansează single-ul și videoclipul „Strangers to Lovers”

După succesul internațional al single-ului „Mhm Mhm”, Manuel Riva revine la tema să specifică – univ...

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva - turneu prin liceele din Sectorul 3. Le vor vorbi elevilor despr...

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva și alți artiști de succes din România vor prezenta elevilor de li...