Manuel Riva și Eneli lansează single-ul și videoclipul „Strangers to Lovers”

CoolNews, Muzică
share

După succesul internațional al single-ului „Mhm Mhm”, Manuel Riva revine la tema să specifică – universul și, alături de Eneli, lansează „Strangers to Lovers”, alături de un videoclip spectaculos realizat cu ajutorul inteligenței artificiale.

Manuel Riva și Eneli lansează  „Strangers to Lovers”, și marchează o nouă etapă în colaborarea lor. Lansarea nu doar aduce în prim-plan o piesă captivantă, ci și dezvăluie povestea autentică de prietenie dintre cei doi artiști.

Colaborarea dintre cunoscutul DJ și Eneli și-a câștigat notorietatea în 2016 cu hit-ul internațional „Mhm Mhm” ce a dominat topurile din SUA și topurile Shazam în țări precum Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania și Armenia și, în prezent, are nu mai puțin de 60 de milioane de vizualizări pe YouTube și 14 milioane de stream-uri pe Spotify.

Acum, la câțiva ani distanță, Manuel Riva și Eneli lansează „Strangers to „Lovers”  –  într-o colaborare  emblematică.

” «Strangers to Lovers »  este o poveste de iubire și perseverență și vorbește  despre lupta pentru dragoste, indiferent de obstacolele întâlnite în drumul către celălalt, iar versurile vor rezona cu mulți ascultători”, spune Eneli

„Strangers to Lovers” continuă tema caracteristică lui Manuel Riva – Universul: „pentru mine,   legătura dintre cosmos și noi, oamenii, reprezintă o temă recurentă. Povestea piesei poate fi privită ca o metaforă pentru o iubire care nu are limite și se extinde la niveluri inimaginabile. Stelele sunt interconectate într-un mod subtil,  similar conexiunilor profunde pe care oamenii le pot avea”, spune Manuel Riva.

Videoclipul, bazat pe ideea lui Manuel Riva și regizat de NGM, urmărește aceeași temă și prezintă povestea emoționantă a doi astronauți îndrăgostiți care se regăsesc în spațiu.

„Strangers to Lovers” este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Articole similare

ENELI lansează piesă „Dă-mi nopțile înapoi" într-o nouă variantă

ENELI lansează prima ei piesă în limba română, „Dă-mi nopțile înapoi", o reinterpretare a cunoscutul...

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva - turneu prin liceele din Sectorul 3. Le vor vorbi elevilor despr...

Tudor Chirilă, Smiley, Manuel Riva și alți artiști de succes din România vor prezenta elevilor de li...

Manuel Riva, DJ-ul român care a fost în Billboard, lansează „It Feels Good”, alături de m els...

Manuel Riva și m els formează o echipă demnă de orice festival și lansează „It Feels Good”, o piesă ...