Mâncarea fast food nu ar trebui scoasă complet din alimentație. Declarațiile unui celebru medic nutriționist

CoolNews, NEWS
share

Mâncarea fast-food nu trebuie scoasă complet din alimentație, ci trebuie doar consumată în cantități moderate, crede Angie Kasabie, un cunoscut nutriționist din Bulgaria, citată de stirileprotv.ro.

„Chiar dacă nu este benefică, corpul trebuie să-și dezvolte imunitatea împotriva sa. Interzicerea totală nu este recomandată, deoarece corpul va simți astfel o poftă sporită pentru fast-food”, ne sfătuiește Kasabie, care a creat prima companie din Bulgaria specializată în nutriție sănătoasă.

În plus, ea sugerează că dietele pe termen scurt cu obiective specifice de pierdere în greutate pentru situații particulare, precum nunțile, venirea verii sau alte evenimente, ar avea un efect foarte limitat. Acest lucru poate duce la efecte secundare, creșterea în greutate și retenția de apă.

Primul pas pentru a face față cu succes obezității este să conștientizăm că nu vom putea obține rezultate doar prin intermediul unei diete; dimpotrivă, este necesară o schimbare a modului de gândire în ce privește alimentația noastră. „Ce s-ar întâmpla dacă aș urma acest regim timp de un an – aș putea să-l continui după sau nu? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci acel regim este potrivit pentru tine”, sfătuiește specialista.

Ea recomandă să abordăm viața cu o atitudine pozitivă și să facem sport, deoarece viața fără mișcare este incompletă. În activitatea sa, medicul nutriționist se confruntă adesea cu problema „vreau, dar nu pot”.

Kasabie nu crede în nicio dietă sau în rezultate obținute strict pe baza unei anumite alimentații, ci crede în schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor alimentare.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Un bărbat și-a sărbătorit cea de-a 100-a aniversare la un cunoscut lant de fast food

Un bărbat din Virginia de Vest, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial și-a sărbătorit vineri ...

[BREAKFAST] Prețuri scandaloase pe aeroportul Otopeni: „Cel mai mult am platit 350 de lei pentru un ...

Prețurile practicate de comercianții de pe Aeroportul Otopeni au fost mereu mult mai mari decât cele...

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...