Confidenţialitate

Make-up artistul Rihannei ne spune cum e fiecare zi cu artista

Celebrități, CoolNews
share

Cum ar fi oare să ai o zi întreagă la dispoziție pentru a sta cu Rihanna?

Pentru a celebra noua colecție de make-up a Rihannei, artista care se ocupă de machiajul lui Riri, pe numele său Priscilla Ono spune că secretul din spatele frumuseții divei este „strălucirea”.

Make-up artistul se referă la highlighterul pe care Rihanna îl folosește, cel creat chiar de ea și inclus în colecția Fenty Beauty sub numele Moroccan Spice Palette.

„Își ia strălucirea foarte în serios, vorbim aici de ore, dar nu ne ocupăm doar de machiaj. e un proces, o experiență. Ascultăm muzică, vorbim, ne consultăm pentru idei și inspirație, probează haine și apoi decidem ce va arăta bine cu cofura și outfit-ul ales”.

spicy af. less than a week before #MOROCCANSPICE palette, #FLYLINER and #PROFILTREYEPRIMER hit the streets!! @fentybeauty

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

Priscilla declară că a fi make-up artistul personal al Rihannei este visul oricui pentru că diva este „extrem de atentă la detalii”.

„Cred că lucrând atât de mult timp în această industrie ea știe exact ce merge pentru ea și ce să aleagă, așadar mie mi s-a părut destul de intimidant la început. Avem o tehnică specială de a o face să strălucească și chiar am numit-o tehnica Rihannei de a străluci. E  tehnică care o face să arate ca și cum ar avea o aură în jurul ei.”, a mai declarat Priscilla.

 

Articole similare

Rihanna și-a cerut scuze comunității musulmane

Rihanna și-a lansat în weekend nouă linie de lenjerie intimă - Savage x Fenty. Riri a mizat foarte m...

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față

Fanii Rihannei au luat-o razna în weekend, fiindcă pe net au apărut mai multe poze cu Riri care se p...

Muzicienii solicită reforma poliției din New York

Rihanna, Ariana Grande și Billie Eilish au semnat o scrisoare deschisă care solicită reforma poliție...