Advertisement
Advertisement

Major Lazer și Anitta cântă „Make It Hot” – LYRIC VIDEO

Muzică
share

Major Lazer și Anitta, frumoasa artistă originară din Brazilia, lansează „Make It Hot”, o piesă sexy, de vară, cu un ritm molipsitor, ce nu va fi trecut cu vederea în această vară.

Noul single Major Lazer & Anitta poate fi ascultat și descărcat începând de azi, iar videoclipul „Make It Hot” va fi lansat pe 26 iunie. Până atunci, poți da play la varianta piesei cu un lyric video

„Make It Hot” redă o combinație colorată dintre ritmurile dancehall ce poartă semnătura muzicală a proiectului Major Lazer (Diplo și Walshy Fire) și vocea inconfundabilă a Anittei. Conceptul din spatele videoclipului este asigurat de către BACARDI, care și-a asumat pentru prima dată atribuțiile regizorale, creative și logistice. Colaborarea dintre Major Lazer și Anitta este parte a campaniei „Do What Moves You” inițiate de BACARDI, ce pune accentul pe muzică, dans, energie și băutură bună.

„Am lucrat cu Major Lazer și în trecut, așa că ne-a fost la îndemână să colaborăm pentru piesa . O pereche de minți creative, un cocktail sau două asigurate de BACARDI și am reușit să dăm naștere unui lucru complet special și memorabil. Abia așteptăm să îl puteți vedea!”, declară Anitta.

Articole similare

Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week: Anitta - Faking Love (feat. Saweetie)

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube n...

Major Lazer lansează alături de Guaynaa piesa “Diplomatico” - VIDEO

Major Lazer lanseaza mult asteptatul single in limba spaniola, "Diplomatico", alaturi de superstarul...

Surf, cascade și călărie pe plajă în noul videoclip Major Lazer - VIDEO

Major Lazer vin cu o piesă nouă la câteva zile după ce au anunțat că următorul lor album va fi și ul...