Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week: Anitta – Faking Love (feat. Saweetie)

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este Anitta – Faking Love (feat. Saweetie)!

Deși are doar două săptămâni de când s-a lansat, Faking Love a reușit să înscrie fără probleme 10 milioane de vizualizări pe YouTube, aproape 400 de mii de like-uri și aproape 50 de mii de comentarii. Pe TikTok, piesa a fost folosită până în acest moment de 4462 de ori, ceea ce înseamnă că este coloana sonoră pentru 4462 de clipuri virale. Oare cât mai poate urca?

Cele mai multe clipuri de pe Tik Tok cu piesa Anittei sunt din Brazilia și vorbesc despre tatuaje. Altele încearcă să reproducă coregrafia artistei, sau vin cu una nouă. Tu pentru ce fel de clipuri ai folosi această piesă? Scrie-ne într-un comentariu pe Facebook!

 

Dacă nu o cunoști pe Anitta, îți lăsăm noi câteva detalii despre ea:

Numele ei real este Larissa de Macedo Machado și este o cântăreață, compozitoare, actriță, dansatoare și producătoare muzicală. Este una dintre cele mai populare staruri pop din Brazilia și a cunoscut celebritatea în 2013, odată cu lansarea single-ului „Show das Poderosas”, care a ocupat prima poziție în Brasil Hot 100 Airplay. Anitta este manageriată de Shots Studios, o companie americană susținută de Justin Bieber.

 

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...