MAHONY lansează ”Cold to Gold” în colaborare cu AgSwifty și Tedisaster

CoolNews, Muzică
share

Iubitorii muzicii electronice se pot bucura de cel mai recent single MAHONY, ”Cold to Gold”, în colaborare cu Tedisaster și echipa de producție Take Notes. Aceasta este a doua colaborare între MAHONY și Tedisaster, în urma succesului uriaș al piesei „Pillshock” de anul trecut, care a cucerit cluburile din întreaga lume.

“Cold to Gold” este o metaforă care îl definește pe MAHONY, o expresie care pune în evidență eforturile prin care a trecut artistul la început de carieră, în momentele în care s-a simțit exclus și desconsiderat. Piesa, în cuvintele sale, ,,pune accent pe valorile pe care le-am hrănit încă de la început, contrar presiunii industriei de la momentul respectiv.’’

“Cold to Gold” a fost compusă și produsă de MAHONY cu AgSwifty, iar versurile au fost scrise de Tedisaster. Videoclipul îl prezintă pe Mahony în universul său, în turneu, alături de publicul care îi susține muzica. Conceptul creativ și edit-ul au fost făcute de Mad Billete care a colaborat printre alții și cu superstarul columbian J. Balvin.

În 2023, „Pillshock”, prima colaborare a celor doi artiști, a fost o declarație de forță care a demonstrat că muzica electronică poate fi atât profundă, cât și extrem de distractivă. Hitul a dominat cluburile exclusiviste internaționale, dar și pe cele din România, și a ajuns, în prima săptămână de la lansare, piesa anului în Beatport. Cu această lansare, “Pillshock” a cucerit o lume întreagă și a repoziționat muzica electronică românească la nivel internațional.

Cunoscut în industria muzicală drept un pionier al genului electronic în România, MAHONY a ajuns în topurile din întreaga lume și a devenit o referință și un mentor pentru DJ-ii tineri din industrie. Motivat de dorința de a nu renunța, indiferent de provocări, MAHONY recunoaște că drumul spre succes este lung și dificil. Cu toate acestea, el subliniază importanța menținerii unei mentalități pozitive și a unui spirit optimist, esențiale pentru a continua ascensiunea spre succes. Cu o carieră de peste 20 de ani, acesta a pus România pe harta muzicală internațională, conturând și influențând scena muzicii electronice din țara noastră.

„Cold to Gold” promite să fie o confirmare a succesului artistului, aducând o nouă dimensiune sonoră și creativă. Vocea distinctivă și puternică a lui Tedisaster se îmbină perfect cu stilul unic al lui MAHONY și creează astfel o sinergie muzicală de neuitat.

„Cold to Gold” poate fi ascultată pe Youtube ( Cold To Gold ), dar poate fi găsită și pe toata platformele digitale și este prezentată de Take Notes, record labelul lui MAHONY. Din portofoliul Take Notes, mai fac parte Brad Brunner, AgSwifty, Kov și EdiP.

 

sursa foto: Daniel Robert Dinu/Gigxels

Articole similare

Loredana și Mahony aduc, în premieră, remixul ”Bună seara, iubite” pe scena {st.art: Festival...

Loredana și Mahony vin la {st.art: Festival cu o colaborare inedită. Cei doi artiști vor urca împreu...