Confidenţialitate

Loredana și Mahony aduc, în premieră, remixul ”Bună seara, iubite” pe scena {st.art: Festival

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Loredana și Mahony vin la {st.art: Festival cu o colaborare inedită. Cei doi artiști vor urca împreună pe scena festivalului unde se va auzi în premieră remixul celebrei piese ”Buna seara, iubite”, semnat de Mahony.

Piesa, lansată în varianta originală în 1987, este pentru prima dată remixată. Cei doi artiști au ales o abordare nonconformistă, ușor funk ,cu un groove contemporan, păstrând calitățile vocale deosebite ale Loredanei. Astfel, una dintre piesele iconice din muzica românească a fost transpusă într-un sound contemporan, pe placul tuturor. Piesa se va auzi în premieră pe 11 septembrie, pe scena {st.art: Festival.

Muzica este cea mai eterică artă. O poți simți în fiecare por, dar nu o poți cuprinde fizic. Cântecele vindecă, hrănesc, inspiră emoții, crează amintiri, pot fi nemuritoare. Sunt nerăbdătoare să urc pe scena {st.art: Festival pe 11 septembrie și să cânt câteva dintre cântecele mele care au trecut testul timpului și au cucerit milioane de oameni, generații după generații, și reușesc să îi încânte în continuare. Voi colabora în premieră cu unul din cei mai importanți dj români, Mahony, la un remix inedit al cântecului “Bună seara, iubite”, compus de Adrian Enescu pe versurile poetului Adrian Avramescu, cântec votat la Radio Romania drept cântecul secolului în România! Vă aștept pe 11 septembrie, în inima Bucureștiului, să ne umplem sufletele cu muzică și poezie Made in Romania!”, transmite Loredana.

Colaborarea aceasta a luat naștere la propunerea {st.art: Festival, idee care ne-a surprins cât se poate de plăcut. Au trecut 35 de ani și Bună seara, iubite încă aduce nostalgii în sufletul multor ascultători fiind o piesă cu o greutate culturală impresionantă. Tinerii cred că vor empatiza cu noua abordare; Generatia Z este mare fan al trendului nostalgia. Cât despre cei care o fredoneaza de atâția ani, îi vom surprinde plăcut, mai ales că Loredana va interpreta live piesa pe scena {st.art:, iar ascultătorii vor participa la un show de mare excepție și vor auzi piesa împachetată într-o variantă mai dansantă care va face ca interacțiunea să fie mai dinamică. Acest proiect a fost o mare provocare pentru mine, iar show-ul va fi unul impresionant. Pe lângă abordarea total nonconformistă, am încercat să aducem din personalitatea proiectului Mahony în completarea vibe-ului electrizant al Loredanei. Nu vreau să divulg mai mult, las spectatorii să fie plăcut impresionați în ziua evenimentului”, a povestit Mahony.

{st.art:, festivalul ce aduce în centrul orașului, în aer liber, muzica și arta new media, se va desfășura pe 10-11 septembrie în zona Calea Victoriei, pe străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi. Porțile festivalului se deschid în fiecare zi la ora 13.00.

Sâmbată, 10 septembrie, pe scena festivalului vor urca Mahony, Kov, Paulina, Silence Path, iar de la ora 23.00, Mohony și Kov dau startul After Party-ului la Kristal Glam Club.

Duminică, 11 septembrie, ne vom întâlni la scena {st.art: cu Loredana, Mirabela Dauer, Mahony, Dobrikan, Du MAD, Afgo, Cesar Bîtlan, Silence Path.

 

Artiștii contemporani prezenți la {st.art: vor oferi publicului experiențe de tip multivers, instalații audio-video interactive și multisenzoriale, proiecții generative și de realitate augmentată, video mapping. Pe toată durata festivalului publicul va putea interacționa cu lucrările video realizate de Andrei Cozlac – ”Reactive Fountain”, ”Handy sound”, ”Talking Forest”; cu lucrările supradimensionate – ”Astral Head” și ”Astral eye” – sculptate de Georgea Dura și incluzând proiecții semnate Dromp, sau cu lucrările Alexandrei Teletin. Artistul Radu Martin va aduce în festival  două lucrări interactive – ”Neural Eye” și ”Click” – prin care spectatorul însuși, în timp real, devine factorul de generare al imaginii artistice pe care o privește.

Festivalul oferă spațiu de exprimare și interacțiune cu publicul pentru creatorii și antreprenorii români, astfel la fashion corner vizitatorii vor găsi branduri precum Aer wear, Tamo Tamo, Muze, Art Up – Școala de bijuterie contemporană, Check Vintage & More, Posh tatoos.

În zona de street food a festivalului vor exista opțiuni culinare variate. Printre food truck-urile prezente la eveniment vor fi The Italian Job, Gyros Mania, Lazy Duck, Vice Cream, k-boom.

De la început ne-am dorit ca {st.art: să fie locul în care se întâlnesc artiștii consacrați și cei aflați la început de drum pentru a le facilita startul și a-i aduce alături de un public plin de energie și curiozitate. De aici la a curatoria o colaborare unică între Loredana și Mahony n-a fost decât o vară în care am pregătit ediția a doua a festivalului; și ce piesă mai bună decât iconica ”Buna seara, iubito” putea marca acest moment”, a declarat Cristina Grigore, co-fondator {st.art:.

Abonamentele pentru ambele zile ale festivalului pot fi cumpărate online de pe Eventim.ro, Kompostor, Iabilet.ro la preţul de 75 de lei, până pe 9 septembrie. Biletele pentru o zi de festival  se pot achiziționa la prețul de 50 de lei până pe 9 septembrie. Biletele vor fi disponibile și în zilele festivalului  la intrare, la prețul de 100 de lei / abonament și 70 de lei / bilet de o zi.

Copiii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul evenimentului, în compania unui părinte. Accesul minorilor va fi interzis după ora 19:00.

În cazul persoanelor cu dizabilități încadrate într-o categorie de handicap, aceștia și însoțitorii acestora, beneficiază de acces gratuit pe parcursul celor 2 zile de festival, în limita a 100 de abonamente.
Solicitările pot fi trimite la adresa contact@readytostart.art.  Întregul regulament este disponibil pe – https://www.readytostart.art/termeni-si-conditii.

{st.art: este un festival cashless și pet friendly.

Pentru mai multe detalii și informații urmăriți {st.art: Festival pe:

Website: www.readytostart.art

Instagram: www.instagram.com/start.fest/

Facebook: www.facebook.com/readytostart.art

Articole similare

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Fanii pot decide următorul hit lansat de EMAA la Virgin Radio Romania. „Poartă-mă” sau „Razna”?...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei Bănuță a adus un super colaj cu piese LIVE de Ziua Femeii la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...