Confidenţialitate

Macaulay Culkin a implinit 40 de ani

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Actorul din ‘ Home Alone‘ și-a serbat ieri aniversarea cu numărul 40. Macaulay a rămas la fel de funny, așa că a postat pe contul de Twitter mai multe mesaje de genul:

Hey guys, vreți să va simțiți bătrâni? Am 40 de ani. Cu Plăcere‘.

Culkin a fost și autoironic și a mărturisit că este pregătit să aibă criza de vârstă mijlocie, așa că s-a hotărât să se apuce de surf.

Se pricepe cineva la PhotoShop? Am nevoie să îmi fie pus capul pe corpul unui surfer. Vreau să văd cum aș arăta‘ – a mai postat actorul.

În ultimii ani, Macaulay a fost destul de rezervat în ceea ce privește viața sa privată și nu prea postează nici pe rețelele de socializare.

Iubita sa – Brenda Song i-a a postat pe contul ei de Instagram o urare foarte drăguță în care îi mulțumea pentru iubirea necondiționată și în care spunea că e recunoscătoare universului că i-a scos în cale un ‘ unicorn’ asemeni lui Culkin.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Kanye West își aruncă Grammy-urile la WC

Rapper-ul pare că nu ia pauză de la rant-urile pe care le are pe Twitter. Dacă zilele trecute s-a l...

Kanye West se crede Moise

Kanye West s-a certat iar pe Twitter. Cu cine? El cu el. De ce? Fiindcă e supărat pe casele de...

Cum și-a reparat Chris Evans 'greșeala'

În weekend, Chris Evans și-a postat 'bărbăția'din greșeală pe constul de Instagram, așa că zilele as...