(P) Lucruri mai puțin știute despre Drake

Celebrități, CoolNews
share

Drake este unul dintre cei mai populari artiști din ultimii ani, având milioane de fani în întreaga lume. Despre el mai sunt însă și lucruri pe care doar cei mai înfocați fani le știu, pe care le redăm în rândurile următoare.

 

 1. A bătut un record la American Music Awards – În 2016, Drake a devenit artistul care a obținut cele mai multe nominalizări la AMA. El a primit nu mai puțin de 13 nominalizări, doborând recordul stabilit de Michael Jackson în 1984, cu 11 nominalizări. La ediția din 2016, Drake a câștigat la patru din cele 11 categorii la care a fost nominalizat.

 

 1. A scris istorie și la Billboard Music Awards – În 2017, Drake a reușit o altă performanță impresionantă, reușind să câștige nu mai puțin de 13 premii Billboard într-o singură seară. În total, Drake are 34 de premii Billboard, fiind cel mai titrat artist din toată istoria la această gală.

 

 

 1. A început cu o carieră de actor – În 2001, pe când avea doar 15 ani, Drake a fost actor în producția canadiană Degrassi: The Next Generation. El l-a interpretat pe Jimmy Brooks, un jucător de baschet care a ajuns în scaunul de rotile după ce a fost împușcat.

 

 1. Este pasionat de poker – Una dintre marile pasiuni ale lui Drake este jocul de poker. Are pasiunea aceasta încă din adolescență și a fost văzut de mai multe ori în cazinourile din SUA. De altfel, inclusiv după unele concerte a fost zărit relaxându-se în cazinouri. Mai mult, Drake a avut ocazia să joace poker și cu unul dintre cei mai cunoscuți jucători din istorie, Phil Hellmuth. După această partidă, Hellmuth a publicat o imagine în care apare alături de Drake. Cei doi erau foarte bucuroși după confruntarea de la masa de poker.

 

 1. Este mare fan Harry Potter – Drake iubește această franciză atât de mult încât a căutat timp de patru ani prima ediție a Harry Potter and the Sorcerer’s Stone. În 2017, în cadrul unui interviu pentru Billboard, Drake a dezvăluit că a găsit-o și că prețul ei era de 16 mii de dolari. Cântărețul chiar a spus că se gândește să achite suma ca un cadou de ziua sa, dar nu este clar însă dacă a și făcut acest gest.

 

 

 1. Este foarte bun la patinaj – Ținând cont că a crescut în Canada, este oarecum firesc să aibă această pasiune. Mai mult, abilitățile sale ca patinator sunt foarte bune și a fost lăudat de cei care l-au văzut în acțiune. Iar la un moment dat presa din SUA a scris că Drake a dus-o inclusiv pe Rihanna la patinaj și i-a oferit diverse sfaturi.

 

 1. Îi place să fie autoironic – Drake a avut la un moment dat în propria locuință o piesă de artă din neon cu mesajul „Mai puțin Drake, mai mult Tupac”. Aceasta a fost realizată de artistul Patrick Martinez din Los Angeles. De altfel, el a afirmat că nu are nicio problemă cu cei care îl ironizează. „Chiar îmi place asta, pe cuvânt. Oamenii au dreptul la o părere. Iar această părere, că trebuie mai puțin Drake, trebuie să fie pe peretele meu, aparține acelui loc”, a explicat Drake. El a mărturisit că inițial s-a înfuriat când a văzut mesajul, dar ulterior a realizat că este un model pentru actuala generație.

 

 1. Are propria companie de whisky – În 2016, Drake și-a lansat propria companie de whisky, denumită Virginia Black. În primul an de la lansare, băutura lui Drake s-a vândut în peste 30 de mii de exemplare. În plus, în 2018 a făcut un parteneriat cu antreprenorul Brent Hocking, iar compania a devenit listată la bursă.

 

 1. Se trage dintr-o familie cu rădăcini muzicale – Drake a fost crescut de mama sa în Canada, dar are rădăcini muzicale. Tatăl său, Dennis Graham, a fost un toboșar care a lucrat cu Jerry Lee Lewis. În plus, unchiul său, Larry Graham, a colaborat cu Prince. Așadar, devine de înțeles de unde moștenește talentul impresionant pe care îl are Drake.

 

 1. A scris melodii pentru artiști de top – Nu doar că este un artist de top, dar Drake a scris și câteva dintre melodiile foarte apreciate din ultimii ani. Astfel, el a creat „Un-Thinkable” pentru Alicia Keys și a fost co-scriitor la „Fall for Your Type” a lui Jammie Foxx.

 

 1. E fanul echipei de baschet Miami Heat – Drake iubește baschetul, iar echipa sa favorită este Miami Heat. A fost văzut adesea la meciurile acestei echipe, iar în 2013, după meciul cu numărul 7 al finalei NBA, a pătruns în vestiarul grupării, dar a fost dat afară pe motiv că nu avea acreditare.

 

Articole similare

Drake lanseaza albumul “For All the Dogs”

“For All the Dogs” este cel de-al optulea album de studio al rapperului și cântărețului canadian Dra...

Drake a plătit un milion de dolari pentru un inel care i-a aparţinut legendarului Tupac Shakur

Cântăreţul şi rapperul canadian Drake a dezvăluit, vineri, că este cumpărătorul inelului în formă de...

Drake revine și lansează "Search & Rescue"

Drake s-a întors cu noua melodie „Search & Rescue”, produsă de Noah „40” Shebib, Lil Yachty, Sad...