Atac armat la vila lui Drake din Canada. Un agent de pază în stare gravă după ce a fost împușcat

CoolNews, NEWS
share

Un incident violent a avut loc la vila din Toronto a celebrului rapper canadian Drake. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters, un agent de securitate a fost grav rănit într-un schimb de focuri de armă ce a avut loc marți noaptea. Incidentul a avut loc în jurul orei 2:00 dimineața la vila situată în cartierul de lux Bridle Path din Toronto, cunoscut și sub numele de „Aleea Milionarilor”.

Inspectorul Paul Krawczyk, vorbind cu reporterii în fața casei lui Drake, a confirmat că ancheta se află într-un stadiu incipient, iar informațiile disponibile sunt limitate. Agenții care au intervenit la fața locului au găsit un bărbat rănit prin împușcare, care a fost transportat la spital în stare gravă. Cu toate acestea, poliția nu a putut confirma dacă rapperul se afla acasă în momentul incidentului.

Deși un suspect a fost identificat, acesta a reușit să fugă de la fața locului cu un vehicul, iar motivele exacte ale atacului încă nu au fost stabilite. În plus, nu s-au furnizat detalii despre trăgător sau despre vehiculul folosit în evadare. Rapperul Drake și echipa sa au cooperat cu autoritățile în cadrul anchetei.

Incidentul a stârnit întrebări privind posibila legătură cu disputa dintre Drake și rapperul american Kendrick Lamar. Cei doi artiști au fost implicați într-un război liric personalizat, iar ultimele evenimente par să fi intensificat tensiunile dintre ei. Totuși, poliția a refuzat să facă speculații în acest sens, menționând că este prea devreme pentru a trage concluzii.

Atmosfera tensionată dintre cei doi rapperi a fost alimentată și de lansarea unor piese muzicale încărcate de antagonism. „Not Like Us”, piesa recentă lansată de Kendrick Lamar, și răspunsul lui Drake, intitulat „The Heart Part 6”, au alimentat discuțiile și controversele în comunitatea hip-hop. Pe fondul acestor evenimente, reprezentanții celor doi artiști nu au oferit încă comentarii pe marginea incidentului.

Incidentul de la vila lui Drake a adus în prim-plan tensiunile și rivalitățile din industria muzicală, iar ancheta în curs ar putea oferi mai multe detalii despre circumstanțele exacte ale acestui incident.

 

sursa foto: Twitter

Articole similare

Tensiuni în lumea muzicii. A$AP Rocky va fi judecat pentru atac armat

Rapperul american A$AP Rocky, soțul Rihannei, urmează să fie judecat pentru că şi-a împuşcat un fost...

Drake lanseaza albumul “For All the Dogs”

“For All the Dogs” este cel de-al optulea album de studio al rapperului și cântărețului canadian Dra...

Drake a plătit un milion de dolari pentru un inel care i-a aparţinut legendarului Tupac Shakur

Cântăreţul şi rapperul canadian Drake a dezvăluit, vineri, că este cumpărătorul inelului în formă de...