Confidenţialitate

Lorena Vișan, vedetă în noile experimente ale lui Fere. Cerșetoria, cel mai puternic brand românesc de export

Celebrități, CoolNews
share

Lorena Vișan, fenomenul Tik Tok cu aproape 700.000 de urmăritori, este primul invitat în noile experimente sociale pe care Gabriel Fereșteanu urmează să le lanseze luni, pe 26 iulie.

După aproape 7 milioane de vizualizări pe Youtube cu primele 30 de experimente, Fereșteanu se pregătește să revină cu proiectul său de online din dorința de a fi impreună pentru o societate mai frumoasă.

,,Cred cu tărie că împreună putem. Ce este diferit acum față de experimentele anterioare este că ne dorim să găsim soluții în fiecare episod care să contribuie la o societate mai frumoasă. Dincolo de statistici și prevederi legale, există îndemnuri și sfaturi pentru că prin contribuția fiecăruia dintre noi poate fi mai bine”, zice Fere.

,,Mi-a fost foarte greu la filmări”

Peste 8000 de lei pe lună câștigă o mână întinsă la colț de stradă românesc, conform Poliției Locale. Dincolo de asta, în fiecare oraș mare din Europa, la orice colț de stradă vei găsi o poveste made in Romania gata sa primească câte un euro.

Lorena Vișan poate fi urmărită luni, într-o nouă ipostază, departe de cele cu care v-a obișnuit în online. Astfel, creatorul de conținut se alătură celor care cred că ,,e nevoie și de tine ca să fie bine.” Cu o poveste despre silicoane, cu foarte puțin potențial emoțional, Lorena a întins mână doar ca să îi incurajeze pe ceilalți să nu susțină cerșetoria.

,,Cred foarte tare că trebuie să muncim și că prin contribuția fiecăruia dintre noi putem avea o societate și mai frumoasă. Filmările au durat aproximativ două ore, iar la început mi-a fost extrem de greu. Mi-a fost rușine, chiar dacă nu se vede pe cameră. Mă bucur să mă întâlnescu cu urmăritorii mei și nu numai ei, într-o nouă ipostază”, încheie Lorena.
Pe 26 iulie, pe contul de tik tok @feresteanu, puteți vedea experimentul integral.

Până una alta aveți câteva secunde de teaser mai jos

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FERE (@gabriel.feresteanu)

Articole similare

În curând vei putea să faci bani pe Tik Tok din reclame. Trebuie să ai peste 100.000 de urmăritori...

Creatorii de conţinut vor primi un procent din veniturile generate de reclamele pe care ​​TikTok le ...

Suntem peste 200k pe Tik Tok și pentru asta vă mulțumim!

Să ajungi la 200k de urmăritori nu e chiar atât de simplu, dar cu urmăritori ca voi, nimic nu mai e ...

Rețeaua de socializare Tik Tok își suspendă majoritatea serviciilor în Rusia

TikTok și-a suspendat majoritatea serviciilor în Rusia duminică (6 martie), în timp ce guvernul înce...