Confidenţialitate

Liviu Teodorescu și Manuel Riva urcă pe #1 în Virgin Radio Hot 30

Muzică
share

Virgin Radio Hot 30 a adus schimbări importante, după două săptămâni în care clasamentul Virgin Radio Romania a fost dominat de Irina Rimes. De data aceasta, Cristi Stanciu a anunțat că pe primul loc în Virgin Radio Hot 30 s-au instalat ”Muzele”, hitul lansat de Liviu Teodorescu și Manuel Riva.

Textul a fost scris de Liviu Teodorescu, iar piesa a fost compusă de Liviu Teodorescu împreună cu Manuel Riva. Melodia are un vibe dance pop catchy, iar beat-urile invită lumea pe ringul de dans.

„Piesă e făcută în 2 ore, a fost un moment de inspirație maximă, în studio, cu Manuel Riva. Clipul este realizat de NGM și s-a muncit enorm la el. Cred că este cel mai bun produs al meu din ultima vreme și le mulțumesc tuturor pentru implicare”, mărturisea Liviu Teodorescu.

Videoclipul ”Muzele” are un vibe de anii ’80 și se învârte în jurul personajului interpretat de modelul Elena Maria Popescu. La realizarea scenelor de luptă au participat cascadori profesioniști, iar finalul clip-ului este deschis, lăsând loc oricui de interpretare.

Pe locul 2 în Virgin Radio Hot 30 coboară Irina Rimes – ”N-avem timp”, iar podiumul este completat de Alina Eremia – ”Dependența mea”.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână. Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top.

Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Articole similare

Georgescu: Top 10 piese hip-hop care au vorbit despre fashion

Am auzit că vă era dor de un top nou, așa că l-am chemat și pe @georgescu să dea cu 10 bucăți în noi...

Cea mai ascultată piesă din București vine din Ferentari. Cine sunt artiștii din topurile sfârșitulu...

Periferia Bucureștiului este cunoscută pentru ritmurile mai diferite, asta deși în ultimul timp au a...

10 piese românești care ne arată că hip-hop-ul din România poate concura cu cel din vest

Cultura urbană este cea mai iubită în momentul de față, fapt care a dus la o diversificare majoră a ...