Confidenţialitate

Irina Rimes se menține pe primul loc în Virgin Radio HOT 30

Muzică
share

Irina Rimes păstrează, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în clasamentul Virgin Radio HOT 30. Irina Rimes a lansat ”N-avem timp” după mai bine de jumătate de an de la precedentul ei single, „Your Love”, înregistrat în colaborare cu Cris Cab. Rezultatul pare că a fost pe măsura așteptării.

“În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noțiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când așteptăm și e mai scurt atunci când suntem fericiți, de ce nu putem percepe timpul așa cum este el, de ce ne supărăm pe timp când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem așteptări de la ceva ce nu putem controla.

Așa a apărut piesa N-avem timp. Împreună cu Alex Cotoi, am reușit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi.

Trebuie să vă spun că mi-era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp”, a spus Irina Rimes despre piesa care s-a instalat în fruntea Virgin Radio HOT 30.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes și Alex Cotoi, versurile au fost scrise de Irina Rimes, iar producția este semnată de Alex Cotoi.

Pe locul doi în Virgin Radio HOT 30 urcă Lil Nas X – ”MONTERO (Call Me By Your Name)”, iar pe trei urcă fix cu o poziție Liviu Teodorescu & Manuel Riva cu ”Muzele”.

Dacă ai cont creat pe virginradio.ro, intră în el și fă ordine în hiturile din această săptămână. Tu ordonezi cu drag&drop piesele în VIRGIN RADIO HOT 30, încă de la prima ediție! Noi îți propunem hiturile momentului și tu decizi locul pe care îl merită în top.

Ne poți propune oricând piese noi pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania sau pe Twitter @VirginRadioRO!

Ascultă playlistul VIRGIN RADIO HOT 30 pe Spotify

Articole similare

Irina Rimes a venit cu „Acasă” și „Nu știu” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Irina Rimes, primul concert în Metaverse din România pentru albumul ”Acasă”.

La doar o săptămână de la lansarea ”Acasă”, Irina Rimes revine cu o surpriză pentru fanii ei: 11 din...

Lil Nas X a urinat pe trofeul pe care l-a primit la BET Awards

Lil Nas X a urinat pe premiul BET pe care l-a câștigat în 2019 pentru Old Town Road. Lil Nas X a ...