Confidenţialitate

Liviu Teodorescu și-a căutat astăzi versul lipsă din noua lui piesă la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Liviu Teodorescu a fost prezent astăzi la Virgin Radio Romania Breakfast cu o misiune specială atât pentru Veronica Trandafir și Andrei Niculae, cât și pentru ascultătorii noștri.

Cea mai nouă piesă a lui Liviu (despre care cu siguranță veți afla mai multe tot de la noi) este aproape gata dar mai are un vers lipsă.

În această dimineață, cei doi matinali și-au propus să găsească acel vers care să completeze piesa lui Liviu Teodorescu, iar ascultătorii Virgin Radio Romania au venit cu doza de inspirație la ei!

Liviu Teodorescu ne-a dat alarma [DOWNLOAD]

Nu uita că poți descărca și alarma înregistrată de Liviu Teodorescu la Virgin Radio Romania special pentru telefonul tău!

Dacă vrei să te trezești în fortă în fiecare dimineață, există o rețetă simplă de urmat: alarma cu Liviu Teodorescu și boxele la maxim pentru Virgin Radio Romania Breakfast!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...