Liviu Teodorescu și-a căutat astăzi versul lipsă din noua lui piesă la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Liviu Teodorescu a fost prezent astăzi la Virgin Radio Romania Breakfast cu o misiune specială atât pentru Veronica Trandafir și Andrei Niculae, cât și pentru ascultătorii noștri.

Cea mai nouă piesă a lui Liviu (despre care cu siguranță veți afla mai multe tot de la noi) este aproape gata dar mai are un vers lipsă.

În această dimineață, cei doi matinali și-au propus să găsească acel vers care să completeze piesa lui Liviu Teodorescu, iar ascultătorii Virgin Radio Romania au venit cu doza de inspirație la ei!

Liviu Teodorescu ne-a dat alarma [DOWNLOAD]

Nu uita că poți descărca și alarma înregistrată de Liviu Teodorescu la Virgin Radio Romania special pentru telefonul tău!

Dacă vrei să te trezești în fortă în fiecare dimineață, există o rețetă simplă de urmat: alarma cu Liviu Teodorescu și boxele la maxim pentru Virgin Radio Romania Breakfast!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...