Lil Nas X, criticat pentru vizualul de promovare al noului single: „Își bate joc de creștini”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Lil Nas X le-a răspuns celor care îl acuză că își „bate joc de Hristos și de creștini” cu vizualul pentru viitoarea sa melodie. Ostilitatea aparentă față de rapper și cântăreț a apărut după ce acesta a anunțat un nou single, programat să apară la finalul săptămânii.

Intitulată ‘J Christ’, piesa urmează albumul său de debut, ‘Montero’, un adevărat succes în 2021, iar vizualul îl prezintă pe artist întins pe o cruce. Anunțând noul material ieri (8 ianuarie), el a distribuit imaginea cu textul „Noul meu single este dedicat omului care a avut cea mai mare revenire a tuturor timpurilor!

De asemenea, a distribuit o imagine pe X/Twitter, prezentând patru fotografii cu el îmbrăcat în veșminte de preot, cu cuvintele: „În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

Aceasta nu este prima dată când tânărul în vârstă de 24 de ani este criticat pentru utilizarea imaginilor religioase în lucrările sale. În 2021, muzicianul a fost în centrul controverselor după ce a promovat că va vinde 666 de perechi de „Satan Shoes” în ediție limitată – fiecare conținând o picătură de sânge uman real.

 

Articole similare

[BREAKFAST] MET GALA 2023 | Dua Lipa a fost copreședintele ediției de anul acesta

Met Gala este, prin tradiție, unul dintre marile evenimente ale modei, iar invitații s-au întrecut î...

Lil Nas X și-a oprit cel mai recent concert din Atlanta pentru a se duce la baie

Când vine vorba de un concert Lil Nas X, trebuie să te pregătești pentru ceva neașteptat. Acest sfat...

Lil Nas X a urinat pe trofeul pe care l-a primit la BET Awards

Lil Nas X a urinat pe premiul BET pe care l-a câștigat în 2019 pentru Old Town Road. Lil Nas X a ...