Lil Baby si Lil Durk lanseaza albumul „The Voice Of the Heroes”

Muzică
share

Lil Baby și Lil Durk au dezvaluit proiectul comun, albumul „The Voice Of the Heroes”, unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, cu giganții rap din Atlanta și Chicago, care fac echipă pentru un proiect care include colaborari cu Travis Scott, Meek Mill, Young Thug și Rod Wave.

Lansarea materialului este însoțită de un videoclip cinematografic regizat de Daps pentru „How It Feels”, care îi urmăeste pe Baby și Durk intr-un un jaf de bijuterii, simbolizând noul lor rol de ”Robin Hood”, de a lua de la bogați și a reveni la cei mai puțin norocoși.

Superstarul NBA, James Harden, este creditat ca producător executiv al ”The Voice Of the Heroes”, întrucât a jucat un rol în debutul proiectului, iar Lil Baby a petrecut un timp considerabil în studioul lui Harden pentru a înregistra.

Prietenia lui Harden si Baby a fost făcută cunoscută în mare măsură prin videoclipul in care era vizibil cadoului generos al lui Harden la sărbătoarea zilei de naștere a lui Lil Baby, din decembrie. Harden a postat și fragmente ale albumului pe Instagram la începutul săptămânii trecute.

Lil Baby si-a adaugat la colectia sa de trofee, premiul „Hip Hop Album of the Year” din cadrul galei iHeart Radio. Cel mai recent track, „We Win”, alaturi de Kirk Franklin a depasit pragul de 4 miliarde de stream-uri si a debutat pe primul loc in clasamentul Billboard Hot Gospel Songs.

Articole similare

Dupa patru ani de asteptare, Mihail a lansat albumul de debut - To Whom We Return

Dupa ani ani de asteptare, timp in care a compus zeci de piese, dar si regizat propriile videoclipur...

“Silver & Gold | Chapter II” - universul strălucitor al lui Minelli

Marcăm data de 3 martie 2023 ca data în care Minelli își deschide porțile universului său creativ, u...

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean...

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean...