Confidenţialitate

Liga 1 se va relua din 13 iunie iar antrenorii vor putea face 4 schimbări în loc de 3

NEWS
share

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, că „toate lucrurile merg conform planului” şi că la 13 iunie vor fi reluate competițiile.

România se înscrie pe lista ţărilor care vor relua fotbalul după suspendarea competiţiilor sportive din cauza epidemiei de coronavirus.

Burleanu a precizat însă că nu se vor relua eşaloanele în acelaşi timp, pentru că nu toate echipele au reuşit să înceapă de la data de 15 mai protocolul recomandat de autorităţile din România.

„Prin reluarea fotbalului aducem vieţii noastre un anumit nivel de normalitate. Fotbalul presupune o energie pozitivă. În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cluburile din Liga I şi o parte din cluburile din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, în faza reluării antrenamentelor în care suntem astăzi, aşteptând permisiunea, de exemplu, ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective, cu toţi jucătorii, apoi meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, bineînţeles menţionez, fără spectatori, în primă fază”, a spus Răzvan Burleanu.

Articole similare

Liga 1 se va relua din 13 iunie iar antrenorii vor putea face 4 schimbări în loc de 3

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, că „toat...

Au început înscrierile pentru voluntarii UEFA EURO 2020 de la București

Evenimentul de lansare programului de voluntariat pentru UEFA EURO 2020 a avut loc  într-un cadru fe...