Confidenţialitate

O nouă echipă în Liga I, condusă de Gheorghe Hagi

NEWS
share

O nouă echipă în Liga I o să fie condusă de antrenorul Gheorghe Hagi. Noua echipă se va numi Farul Constanţa și a apărut după ce gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat.

„Pentru mine este un moment extrem de emoţionant. Într-o ţară în care toată lumea se dezbină, iată că sunt şi oameni care doresc să se unească. Cred că această fuziune între cele mai importante două branduri din sportul dobrogean este cea mai importantă mişcare sportivă din istorie. Azi sunt aici în calitate de preşedinte al clubului Farul Constanţa, iar acest eveniment pentru mine are o dublă însemnătate, o dată fuziunea acestor două branduri şi doi întoarcerea pe banca tehnică a lui Gică Hagi.

Echipa care ne va reprezenta în Liga I va fi Farul, apoi toate echipele de juniori se vor numi Farul. Separat va fi doar Academia Gheorghe Hagi, care se va ocupa de copiii între 8 şi 18 ani. Iar toţi jucătorii care fac parte din Academia Gheorghe Hagi sunt în pepiniera clubului Farul Constanţa”, a explicat Gheorghe Popescu, preşedinte al clubului Farul Constanţa.

Fuziunea celor două cluburi s-a realizat sub sloganul „O singură echipă, Un singur brand, O singură iubire, Farul Constanţa”.

FOTO: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Articole similare

Delegația Special Olympics Romania la Jocurile Special Olympics Malta s-a intors aseară cu 14 medali...

O delegație de 12 sportivi Special Olympics România și 3 antrenori voluntari au participat între 13 ...

FIFA dezminte zvonurile cum că ar intenționa să prelungească durata meciurilor de la Cupa Mondială d...

FIFA dezminte zvonurile cum că ar intenționa să prelungească durata meciurilor de la Cupa Mondială d...

Jucătorii de tenis ruși iau atitudine: „Opriți violența, opriți războiul”

Jucătorii de tenis ruși cer încetarea invaziei Ucrainei de către țara lor, scrie CNN. Anastasia P...