Confidenţialitate

O nouă echipă în Liga I, condusă de Gheorghe Hagi

NEWS
share

O nouă echipă în Liga I o să fie condusă de antrenorul Gheorghe Hagi. Noua echipă se va numi Farul Constanţa și a apărut după ce gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat.

„Pentru mine este un moment extrem de emoţionant. Într-o ţară în care toată lumea se dezbină, iată că sunt şi oameni care doresc să se unească. Cred că această fuziune între cele mai importante două branduri din sportul dobrogean este cea mai importantă mişcare sportivă din istorie. Azi sunt aici în calitate de preşedinte al clubului Farul Constanţa, iar acest eveniment pentru mine are o dublă însemnătate, o dată fuziunea acestor două branduri şi doi întoarcerea pe banca tehnică a lui Gică Hagi.

Echipa care ne va reprezenta în Liga I va fi Farul, apoi toate echipele de juniori se vor numi Farul. Separat va fi doar Academia Gheorghe Hagi, care se va ocupa de copiii între 8 şi 18 ani. Iar toţi jucătorii care fac parte din Academia Gheorghe Hagi sunt în pepiniera clubului Farul Constanţa”, a explicat Gheorghe Popescu, preşedinte al clubului Farul Constanţa.

Fuziunea celor două cluburi s-a realizat sub sloganul „O singură echipă, Un singur brand, O singură iubire, Farul Constanţa”.

FOTO: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

Articole similare

120 de medalii câștigate de sportivii cu dizabilități intelectuale în COMPETIȚIA NAȚIONALĂ DE NATAȚI...

60 de sportivi Special Olympics din 15 județe ale țării au concurat în zilele de 4-5 octombrie în Co...

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer a anunțat într-o postare pe Instagram că se retrage din tenis. Roger Federer va răm...

Multiplul campion mondial, Sebastian Vettel, a anunțat că se retrage din Formula 1 la sfârșitul sezo...

Multiplul campion mondial, Sebastian Vettel, a anunțat că se va retrage din Formula 1 la sfârșitul s...