Leonardo DiCaprio e pe cale să salveze o specie marină aflată pe cale de dispariție

Celebrități, CoolNews
share

Ești pe Twitter? Virgin Radio Romania este pe Twitter și acolo pare că se petrec o groază de lucruri interesante. E drept, mai mult prin alte țări.

Leonardo DiCaprio a cerut, luna trecută, pe Twitter ca fanii săi să semneze o petiție pentru a cere președintelui mexican să se implice mai mult în acțiunile de protejare a celui mai mic cetaceu din lume. Statisticile spun că în prezent ar mai exista doar aproximativ 30 de exemplare din Marsuinul de Pacific, căreia mexicanii îi spun “vaquita”.

Enrique Pena Nieto i-a răspuns acum lui Leonardo DiCaprio printr-o serie de șapte mesaje în limba engleză pe Twitter. Printre altele, președintele Pena Nieto s-a angajat să “accentueze eforturile depuse pentru a combate folosirea plaselor pescărești ilegale și pentru a lupta mai mult împotriva pescuitului ilegal”

Marsuinul de Pacific, cel mai rar mamifer marin, cu denumirea științifică Phocoena sinus, a fost descoperit abia în 1958 și aproximativ o jumătate de secol mai târziu suntem pe punctul de a pierde pentru totdeauna această specie aflată acum în pericol critic de dispariție, atrage atenția World Wildlife Found (WWF).

Articole similare

Leonardo DiCaprio nu ar fi trebuit să joace în Titanic - VIDEO

Leonardo DiCaprio nu a fost prima alegere a producătorilor filmului ”Titanic”! În emisiunea The Late...

Leonardo DiCaprio = Leonardo da Vinci

Ți-a fost dor de Leonardo DiCaprio? Leonardo DiCaprio va intra în pielea lui Leonardo da Vinci în fi...

Nebunia fidget spinner l-a prins și pe Leo - VIDEO

Leonardo Dicaprio învârte un fidget spinner în ”Inception”. E filmul ăla de prin 2010, în care joacă...