Lansările așteptate din 2020, confirmate pentru 2021

CoolNews, Filme
share

„Coming 2 America”, o continuare a primului film, lansat în 1988, va avea premiera internațională pe 5 martie 2021. Filmul îi aduce împreună pe James Earl Jones, Eddie Murphy, Arsenio Hall, Shari Headley și Jermaine Fowler.

„No time to die” este programat să apară pe 2 aprilie 2021.

Inițial, acesta ar fi trebuit lansat încă din luna aprilie a anului trecut. În ”No Time to Die”, James Bond lasă în urmă viața de agent secret și caută să se bucure de o viață tihnită în Jamaica. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare și cere ajutor.

Astfel, o misiune simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe James Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

În film vor putea fi văzuți Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz și Ralph Fiennes ca “M”.

Lupta ”Godzilla vs. Kong” ajunge în cinematografe în mai 2021, în loc de luna noiembrie a anului trecut.

În filmul regizat de Adam Wingard, organizația Monarch porneşte în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, în timp ce o conspiraţie ameninţă să şteargă de pe faţa Pământului aceste creaturi, pentru totdeauna, indiferent dacă constituie sau nu o ameninţare la adresa oamenilor.

Lansarea ”A Quiet Place Part II” a trecut prin mai multe modificări. De la martie 2020 a fost reprogramată pentru 6 septembrie 2020, ca apoi să fie mutată pe 23 aprilie 2021.

Filmul Marvel ”Black Widow” a fost mutat și el din mai în noiembrie 2020, ca mai apoi să fie anunțată ca dată a premierei 7 mai 2021.

”Minions: Rise of Gru” trebuia să intre în cinematografe în vara anului 2020, dar s-a mutat pe 3 iulie 2021.

”The Beatles: Get Back” nu a mai ajuns în cinematografe în toamna lui 2020, fiind așteptat la finalul acestei veri, pe 27 august 2021.

”Dune” nu a mai apărut în decembrie 2020, fiind amânat cu aproape un an, noua dată de lansare fiind 1 octombrie 2021.

Producția ”Matrix 4” a fost întârziată, astfel că lansarea internațională s-a mutat din mai în aprilie, apoi în 22 decembrie 2021. Și ”Mission: Impossible 7” are o nouă dată pentru premiera internațională – 19 noiembrie 2021.

Articole similare

Gala Premiilor Gopo 2024: Filmul „Libertate” este marele câștigător

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’ din București, a avut loc cea de-a 18...

AVATAR: THE LAST AIRBENDER, încă două sezoane! Cele patru elemente se reunesc pentru a anunța contin...

În timp ce fanii din întreaga lume sărbătoresc seria AVATAR: THE LAST AIRBENDER cu meme-uri și explo...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...