Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei „Candy Necklace”

CoolNews, Muzică
share

Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei „Candy Necklace”, al patrulea single extras de pe cel de-al nouălea album de studio, aclamat de critici, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.

Videoclipul, regizat de Rich Lee, a fost filmat în Los Angeles și este o producție epică, care are o durată de peste 10 minute. Videoclipul o vede pe Lana preluând rolul mai multor starlete de la Hollywood, de-a lungul istoriei, precum Marilyn Monroe, Elizabeth Short alias The Black Dahlia, oferind o privire asupra glamour-ului clasic de la Hollywood.

Noul videoclip urmărește lansările recente ale primelor ei trei single-uri, „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”, „A&W” și The Grants.

Cel de-al nouălea album de studio al Lanei Del Rey, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, este disponibil in formate ca CD, casete și diverse formate exclusive de vinil disponibile la comercianții selectați și pe www.lanadelrey.com.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/OceanBlvdPR

Lana se pregătește să fie prezenta pe scena festivalurilor Lollapalooza din Chicago și Outside Lands din San Francisco, precum și Festivalul de muzică All Things Go din Columbia, Maryland.

În Marea Britanie, Lana a fost, de asemenea, anunțată drept cap de afiș pentru cea de-a 10-a aniversare a festivalului londonez American Express prezinta BST Hyde Park.

Articole similare

Amendă de 28.000 de dolari pentru festivalul Coachella din cauza artistei Lana del Rey

Coachella se confruntă cu o amendă de aproximativ 28.000 de dolari din cauza setului lui Lana Del Re...

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”, o interpretare a clasicului John Denver din 197...

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean...

Lana Del Rey anunță noul album și lansează single-ul „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean...