Amendă de 28.000 de dolari pentru festivalul Coachella din cauza artistei Lana del Rey

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Coachella se confruntă cu o amendă de aproximativ 28.000 de dolari din cauza setului lui Lana Del Rey care a depășit timpul rezervat în slot.

Amenda a fost trimisă organizatorilor festivalului după ce artista și-a incheiat concertul cu 13 minute peste timpul alocat.

Aceasta nu este prima dată când cei din spatele festivalului emblematic din California se confruntă cu amenzi. După cum a subliniat și US Weekly, amenzile adunate pentru încălcările de orar în timpul primului weekend al ediției din 2024 (12-14 aprilie) se cumulează la aproximativ 117.000 de dolari.

Coachella a depășit orarul în toate cele trei nopți. Vineri, a depășit cu 25 de minute, sâmbătă a ratat termenul limită cu 22 de minute, iar duminică a terminat cu puțin înainte de ora 12:30 dimineața.

În iunie anul trecut, Lana Del Rey s-a confruntat cu o problemă similară la Glastonbury, unde a ajuns pe scenă târziu și a fost ulterior oprită din cauza depășirii orarului.

În afara de Lana Del Rey, Coachella 2024 i-a avut ca headlineri pe Tyler, The Creator și Doja Cat și a inclus două seturi speciale No Doubt. Alți artiști care au cântat la Coachella anul acesta au fost Blur, Ice Spice, Grimes, Sabrina Carpenter, Peso Pluma, J Balvin, Khruangbin, Jhené Aiko, Lil Uzi Vert, Justice, Deftones, Sublime, Jungle, Dom Dolla, Bleachers, Peggy Gou, LE SSERAFIM și alții.

Primul weekend al Coachella a fost afectat de o multitudine de probleme de sunet, fapt care a făcut-o pe Lana Del Rey să nu fie foarte ușor de înțeles, în timp ce Grimes s-a confruntat cu o mulțime de probleme tehnice în timpul setului său de DJ, ceea ce a făcut-o să țipe de frustrare.

În timp ce cel de-al doilea weekend pare să fi decurs mult mai bine, Kid Cudi – care fusese anunțat în ultimul moment – a trebuit să își încheie setul mai devreme decât era de așteptat, după ce și-a rupt piciorul sărind de pe scenă.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Amenda primită de un șofer după imaginile surprinse de o cameră dotată cu inteligență ar...

Un șofer din Olanda a avut un șoc atunci când a primit o amendă de 380 de euro, după ce o cameră dot...

[BREAKFAST] Donald Trump şi-a lansat propria linie de încălţăminte, la o zi după amenda cu 355 de mi...

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele...

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”, o interpretare a clasicului John Denver din 197...