La mulţi ani, Michelle Obama!

Celebrități, CoolNews
share

Michelle LaVaughn Robinson Obama este născută pe 17 ianuarie 1964. Ea este soția lui Barack Obama, al 44-lea președinte al Statelor Unite al Americii. Cei doi au împreună două fete, Sasha şi Malia.

A studiat sociologia la Princeton, apoi a făcut dreptul la Harvard şi s-a angajat la o firmă de avocatură din Chicago. Acolo l-a întâlnit pe Barack Obama.

„Am făcut ceea ce fac probabil mulţi oameni când aud de Barack Obama. M-am întrebat ce fel de nume e ăsta.”, a declarat Michelle.

A convins-o să iasă cu el o dată şi a fost suficient. „Până la sfârşitul zilei, se terminase. Mă cucerise.”, a mai spus ea. Cei doi s-au căsătorit în 1992.

În doar câteva zile, cuplul Obama va părăsi Casa Albă şi îi va preda ştafeta familiei Trump. La ultimul său discurs ca preşedinte al SUA, Barack a rezumat ceea ce lasă în urmă Michelle: „Ai făcut din Casa Albă un loc care aparţine tututor şi o nouă generaţie ţinteşte mai sus fiindcă te-a avut pe tine drept model.”

Michelle Obama: „Faptul că am fost prima doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele şi sper că v-am făcut mândri de mine.”

Articole similare

Michelle Obama spune că interviul Prințului Harry și a lui Meghan Markle este "sfâșietor"

Michelle Obama a declarat pentru postul NBC că amintirile lui Meghan, soţia prinţului Harry, despre ...

Documentarul "Colectiv", pe lista celor mai bune filme ale anului 2020, conform lui Barack Obama

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, recomandă documentarul „Colectiv”, î...

Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la Președinția SUA din istorie

Nu știm încă cine a câștigat președinția Statelor Unite ale Americii, dar un lucru e cert: Joe Biden...