Confidenţialitate

La mulţi ani, Michelle Obama!

Celebrități, CoolNews
share

Michelle LaVaughn Robinson Obama este născută pe 17 ianuarie 1964. Ea este soția lui Barack Obama, al 44-lea președinte al Statelor Unite al Americii. Cei doi au împreună două fete, Sasha şi Malia.

A studiat sociologia la Princeton, apoi a făcut dreptul la Harvard şi s-a angajat la o firmă de avocatură din Chicago. Acolo l-a întâlnit pe Barack Obama.

„Am făcut ceea ce fac probabil mulţi oameni când aud de Barack Obama. M-am întrebat ce fel de nume e ăsta.”, a declarat Michelle.

A convins-o să iasă cu el o dată şi a fost suficient. „Până la sfârşitul zilei, se terminase. Mă cucerise.”, a mai spus ea. Cei doi s-au căsătorit în 1992.

În doar câteva zile, cuplul Obama va părăsi Casa Albă şi îi va preda ştafeta familiei Trump. La ultimul său discurs ca preşedinte al SUA, Barack a rezumat ceea ce lasă în urmă Michelle: „Ai făcut din Casa Albă un loc care aparţine tututor şi o nouă generaţie ţinteşte mai sus fiindcă te-a avut pe tine drept model.”

Michelle Obama: „Faptul că am fost prima doamnă a fost cea mai mare onoare a vieţii mele şi sper că v-am făcut mândri de mine.”

Articole similare

Barack și Michelle Obama, BTS, Lady Gaga sau Alicia Keys vor susține discursuri pentru absolvenții u...

Promoția 2020 a universităților din Statele Unite ale Americii va avea parte de o surpriză, după ce ...

Viola Davis o va juca pe Michelle Obama într-un serial Showtime

Cunoscuta actriță Viola Davis și Showtime vor face echipă într-un serial care o va avea pe fosta pri...

Michelle Obama s-a afișat cu cizme aurii, iar internetul a luat-o razna

Michelle Obama a dat pe spate internetul doar cu o pereche de încălțări. Americanii au sărit cu laud...