Confidenţialitate

Michelle Obama spune că interviul Prințului Harry și a lui Meghan Markle este „sfâșietor”

Celebrități
share

Michelle Obama a declarat pentru postul NBC că amintirile lui Meghan, soţia prinţului Harry, despre o remarcă făcută de un membru al familiei regale britanice cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie, sunt „sfâşietoare”, şi şi-a exprimat speranţa că experienţele prin care a trecut Meghan vor reprezenta o lecţie pentru întreaga lume, scrie Agerpres.

Întrebată despre dezvăluirea făcută de Meghan în legătură cu remarca unui membru al familiei regale, despre „cât de închisă ar putea să fie pielea (fiului ei Archie) după ce se va naşte”, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a declarat pentru NBC News:Cred ca a fost sfâşietor să audă asta, a simţit ca şi cum ar fi fost în propria ei familie şi propria sa familie gândea diferit despre ea„.

Aşa cum am mai spus, rasa nu este un concept nou în această lume pentru oamenii de culoare, aşa că nu a fost chiar o surpriză să ascult ce a simţit şi să îi aud sentimentele exprimate„, a mai spus Michelle Obama.

„Cred că lucrul la care sper, şi lucrul pe care îl cred, este importanţa familiei. Mă rog pentru iertare şi vindecare pentru ei, astfel încât să poată folosi acest lucru ca un moment din care să avem cu toţii ceva de învăţat”, a mai spus ea.

În interviul pentru Oprah, Meghan Markle a acuzat Casa Regală a Marii Britanii de rasism, în timp prințul Harry a spus că rasismul a fost cel care l-a alungat din țară.

Articole similare

Membrii familiei regale britanice nu vor purta uniforme militare la înmormântarea prințului Philip...

Membrii familiei regale din Marea Britanie nu vor purta uniforme militare la ceremonia de înmormânta...

Prințul Harry, prima reacție după moartea bunicului său: "Un om de onoare și cu mult umor"

Prințul Harry a avut prima reacție după moartea bunicului său. Acesta a spus, printr-un comunicat, c...

Audiențe imense pentru ”The Crown”, datorită interviului cu Meghan și Harry

Controversatul interviu pe care Meghan Markle şi prinţul Harry i l-au acordat lui Oprah Winfrey își ...