La mulți ani, Lana del Rey!

Celebrități, CoolNews
share

Frumoasa Lana del Rey împlinește astăzi 32 de ani și are deja cam tot ce-și dorește: piese cu milioane de vizualizări pe Youtube, sute de concerte, milioane de fani și o grămadă de bani în conturi.

Viața nu a fost însă la fel de plăcută dintotdeauna. Lana a început să cânte prin baruri și restaurante sub numele de Lizzy Grant, dar a avut parte de un eșec răsunător.

Cântăreața, pe numele real Elizabeth Grant, a schimbat foaia. Și-a tras un nume de scenă nou, a schimbat și stilul, iar notorietatea nu a întârziat să apară. Lana a făcut senzație în 2011 după ce a postat pe YouTube videoclipul piesei “Video Games”.

După acest moment, Lana a devenit rapid cel mai popular star pop american, iar paparazzi se dădeau peste cap să prindă un cadru cu ea, ceea ce nu le prea ieșea.

Stiliștii au pus și ei ochii pe frumoasa blondă și după câteva pictoriale de modă și videoclipuri pregătite în detaliu, Lana a devenit un style icon, desprinsă din filmele Hollywood-ului de demult, însă în același timp are un vibe modern.

În urmă cu trei ani, Lana del Rey a șocat pe toată lumea după ce a declarat că s-a culcat cu mulți bărbați din industria muzicală, dar a precizat că succesul ei nu se datorează acestora.

Cântăreața americană are la activ 4 albume: ”Lana del Ray”, ”Born to Die”, “Ultraviolence” și ”Honeymoon”. Fix peste o lună, pe 21 iulie, artista anunță că va lansa noul album, ”Lust for Life”.

Articole similare

Trupa Radiohead o dă în judecată pe Lana Del Rey pentru drepturi de autor - VIDEO

Există o nouă dispută în industria muzicală internațională: cântăreața Lana Del Rey a confirmat pe c...

Uite unde o poți vedea pe Lana del Rey în 2018

Lana del Rey se anunță un an plin. Artista va pleca în curând într-un mare turneu european, așa cum ...

Lana del Rey a lansat ”Summer Bummer” și ”Groupie Love” - VIDEO

Pentru frumoasa Lana del Rey nu e timp de pierdut. Se pregătește de lansarea albumului ”Lust for Lif...