Confidenţialitate

La mulți ani, Lana del Rey!

Celebrități, CoolNews
share

Frumoasa Lana del Rey împlinește astăzi 32 de ani și are deja cam tot ce-și dorește: piese cu milioane de vizualizări pe Youtube, sute de concerte, milioane de fani și o grămadă de bani în conturi.

Viața nu a fost însă la fel de plăcută dintotdeauna. Lana a început să cânte prin baruri și restaurante sub numele de Lizzy Grant, dar a avut parte de un eșec răsunător.

Cântăreața, pe numele real Elizabeth Grant, a schimbat foaia. Și-a tras un nume de scenă nou, a schimbat și stilul, iar notorietatea nu a întârziat să apară. Lana a făcut senzație în 2011 după ce a postat pe YouTube videoclipul piesei “Video Games”.

După acest moment, Lana a devenit rapid cel mai popular star pop american, iar paparazzi se dădeau peste cap să prindă un cadru cu ea, ceea ce nu le prea ieșea.

Stiliștii au pus și ei ochii pe frumoasa blondă și după câteva pictoriale de modă și videoclipuri pregătite în detaliu, Lana a devenit un style icon, desprinsă din filmele Hollywood-ului de demult, însă în același timp are un vibe modern.

În urmă cu trei ani, Lana del Rey a șocat pe toată lumea după ce a declarat că s-a culcat cu mulți bărbați din industria muzicală, dar a precizat că succesul ei nu se datorează acestora.

Cântăreața americană are la activ 4 albume: ”Lana del Ray”, ”Born to Die”, “Ultraviolence” și ”Honeymoon”. Fix peste o lună, pe 21 iulie, artista anunță că va lansa noul album, ”Lust for Life”.

Articole similare

Lana del Rey și Kanye West, contre pe Instagram din cauza lui Donald Trump

Kanye West și Lana del Rey au avut un mic schimb de replici pe Instagram. Kanye West a postat pe con...

Lana del Rey pregătește noi colaborări pentru un musical

Lana Del Rey a început deja să scrie pentru un musical și ne pregătește numai surprize legate de ace...

Cine este bărbatul care a vrut să o răpească pe Lana del Rey - FOTO

Un bărbat a fost arestat în Orlando, în timpul turneului Lanei del Rey pentru urmărire și tentativă ...