Confidenţialitate

La mulți ani, Kendrick Lamar!

Celebrități, CoolNews
share

Kendrick Lamar face 30 de ani pe 17 iunie. Nu prea lasă să se vadă vârsta pe el și mai are destul de spus în muzică. Nu prea îl știe nimeni pe numele complet, Kendrick Lamar Duckworth, decât atunci când mai semnează vreun contract de imagine, cum este cel cu Reebok, cu care a început să colaboreze la scurt timp după ce a lansat, în 2014, piesa ”I”.

Noul album al rapperului Kendrick Lamar, „DAMN”, a avut parte de cea mai bună lansare de la începutul anului în Statele Unite. Lansat la 14 aprilie, albumul hip-hop pe care apar și Rihanna & U2 s-a vândut într-o săptămână în 603.000 de exemplare, echivalentul în streaming și download pe platformele de muzică. Intrat direct pe prima poziție în clasamentul Billboard, acesta ocupă totodată primul loc în topul vânzărilor de albume apărute de la începutul anului în SUA.

Piesa „Alright” a devenit un imn al luptei contra violenței polițiștilor, iar Kendrick Lamar a fost invitat chiar la Casa Albă de fostul președinte american Barack Obama.

La cea de-a 58-a ediție a premiilor Grammy, Kendrick Lamar a fost artistul cel mai recompensat primind cinci trofee inclusiv pentru cel mai bun album de rap, ”To Pimp Up a Butterfly”, și cel mai bun cântec rap, ”Alright”.

În prezent, Kendrick Lamar se pregătește de turneul ”Damn Tour” care va debuta în iulie la Quebec, Canada, și se va termina pe 2 septembrie în Miami, SUA.

Articole similare

The Weeknd și Kendrick Lamar, acuzați de plagiat

The Weeknd și Kendrick Lamar au fost dați în judecată de către o trupă de rock din New York, pentru ...

Kendrick Lamar a jucat pentru prima dată într-un serial - VIDEO

Primul personaj interpretat de Kendrick Lamar într-un serial a fost rolul de om al străzii. Kendr...

Kendrick Llamar, enervat la culme de o fană care a folosit "cuvântul cu n"

"Ăsta e cuvântul meu", a declarat furios Kendrick Llamar, după ce a întrerupt un o fană pe scenă în ...