La mulţi ani, Justin Timberlake!

Celebrități, CoolNews
share

Justin Timberlake s-a născut pe data de 31 ianuarie 1981, în Memphis, Tennessee, SUA. El a apărut, în copilărie, în show-ul ”The All New Mickey Mouse Club” (1989), alături de alte staruri – Britney Spears, Ryan Gosling, Keri Russell, Christina Aguilera și J.C. Chasez.

Justin a devenit membru al formaţiei NSYNC, la vârsta de 14 ani. Apoi, el s-a lansat pe cont propriu, în 2002. Albumul său de debut se numeşte „Justified” şi include piese ca „Like I Love You„, „Cry Me A River” și „Rock Your Body„. A urmat albumul ”FutureSex/LoveSounds”, iar hit-urile ‘‘Cry Me a River” și ”Rock Your Body” au debutat în topul Billboard 200.

Din 2007 până în 2012, Timberlake s-a axat pe cariera sa de actor. El a jucat personajele principale în filmele „Rețeaua de socializare„, „Profă rea, dar buuună„, „În timp” și „Prietenie cu folos„.

În 2013, Justin a lansat albumelele „The 20/20 Experience” și „The 20/20 Experience – 2 of 2„. Acestea au devenit cele mai vândute albume muzicale ale anului și au scos hit-urile „Suit & Tie” și „Mirrors”, precedate de „Take Back the Night” iar apoi de „Not a Bad Thing”.

Munca lui Timberlake i-a adus nouă Premii Grammy și patru Premii Emmy.

În ianuarie 2007, Justin Timberlake a început o relație cu actrița Jessica Biel. Cei doi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012.  Acum, ei au un fiu, pe nume Silas, în vârstă de aproape 2 ani.

Justin Timberlake a recunoscut că are tulburări obsesiv-compulsive (OCD) combinat cu Sindromul hiperkinetic cu deficit de atenție (ADHD).

Articole similare

Justin Timberlake a fost arestat. Cântărețul a fost prins băut la volan

Justin Timberlake a fost arestat la New York sub acuzația de conducere în stare de ebrietate. Potriv...

Britney Spears dezvăluie că a rămas însărcinată cu Justin Timberlake: „Am fost nevoită să fac avort”...

Britney Spears a făcut un avort în timpul relației pe care a avut-o cu Justin Timberlake, între 1999...

Timbaland, Nelly Furtado & Justin Timberlake au revenit cu single-ul "Keep Going Up"

La 16 ani de când au lansat hitul "Give It To Me", Timbaland, Nelly Furtado si Justin Timberlake col...