La mulţi ani, Justin Timberlake!

Celebrități, CoolNews
share

Justin Timberlake s-a născut pe data de 31 ianuarie 1981, în Memphis, Tennessee, SUA. El a apărut, în copilărie, în show-ul ”The All New Mickey Mouse Club” (1989), alături de alte staruri – Britney Spears, Ryan Gosling, Keri Russell, Christina Aguilera și J.C. Chasez.

Justin a devenit membru al formaţiei NSYNC, la vârsta de 14 ani. Apoi, el s-a lansat pe cont propriu, în 2002. Albumul său de debut se numeşte “Justified” şi include piese ca “Like I Love You“, “Cry Me A River” și “Rock Your Body“. A urmat albumul ”FutureSex/LoveSounds”, iar hit-urile ‘‘Cry Me a River” și ”Rock Your Body” au debutat în topul Billboard 200.

Din 2007 până în 2012, Timberlake s-a axat pe cariera sa de actor. El a jucat personajele principale în filmele “Rețeaua de socializare“, “Profă rea, dar buuună“, “În timp” și “Prietenie cu folos“.

În 2013, Justin a lansat albumelele “The 20/20 Experience” și “The 20/20 Experience – 2 of 2“. Acestea au devenit cele mai vândute albume muzicale ale anului și au scos hit-urile „Suit & Tie” și „Mirrors”, precedate de „Take Back the Night” iar apoi de „Not a Bad Thing”.

Munca lui Timberlake i-a adus nouă Premii Grammy și patru Premii Emmy.

În ianuarie 2007, Justin Timberlake a început o relație cu actrița Jessica Biel. Cei doi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012.  Acum, ei au un fiu, pe nume Silas, în vârstă de aproape 2 ani.

Justin Timberlake a recunoscut că are tulburări obsesiv-compulsive (OCD) combinat cu Sindromul hiperkinetic cu deficit de atenție (ADHD).

Articole similare

Postarea de pe Instagram a lui Justin Timberlake care a stârnit un val de glume de la vedetele de pe...

Prezent la premiile Emmy, Justin Timberlake a postat o fotografie pe Instagram în care este alături ...

Justin Timberlake lansează noul imn al verii - VIDEO

Justin Timberlake și-a anunțat noua piesă spunând că "vara începe acum". "Soulmate", noul imn al ...

Justin Timberlake a surprins o bunică de la un azil de bătrâni

Justin Timberlake a surprins o bunică de 88 de ani, pe nume Bette Maloney, cu "cea mai bună noapte d...
X