Justin Timberlake a fost arestat. Cântărețul a fost prins băut la volan

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Justin Timberlake a fost arestat la New York sub acuzația de conducere în stare de ebrietate. Potrivit avocatului său, Timberlake a fost eliberat fără cauțiune și urmează să se prezinte în instanță pe 26 iulie. Incidentul a avut loc în Sag Harbor, Long Island, o destinație de vară populară printre celebrități.

Timberlake, în vârstă de 43 de ani, se pregătea să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, „Everything I Thought It Was”. Fostul membru al trupei NSYNC este un artist de renume mondial, câștigător a zece premii Grammy și cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „The Social Network” și „Friends With Benefits”.

În trecut, Timberlake a vorbit deschis despre problemele sale cu consumul de alcool și despre cum a apelat la ajutor de specialitate pentru a le depăși. Incidentul recent ar putea avea implicații asupra turneului său, care include spectacole programate în Chicago în acest weekend și un concert la Madison Square Garden din New York, marțea viitoare.

Această arestare adaugă o nouă provocare în cariera prolifică a lui Timberlake, care a reușit să se impună atât ca muzician de top, cât și ca actor talentat. Rămâne de văzut cum va afecta acest incident imaginea publică a artistului și programul său profesional pe termen lung.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare pentru că n-o ma...

Tânăra de 23 de ani, din Pozzuoli, care a fost prinsă pe insula Ischia cu drogurile, a fost plasată ...

Britney Spears dezvăluie că a rămas însărcinată cu Justin Timberlake: „Am fost nevoită să fac avort”...

Britney Spears a făcut un avort în timpul relației pe care a avut-o cu Justin Timberlake, între 1999...

Timbaland, Nelly Furtado & Justin Timberlake au revenit cu single-ul "Keep Going Up"

La 16 ani de când au lansat hitul "Give It To Me", Timbaland, Nelly Furtado si Justin Timberlake col...