[BREAKFAST] O femeie arestată la domiciliu a cerut să fie transferată la închisoare pentru că n-o mai suporta pe mama ei

CoolNews, NEWS
share

Tânăra de 23 de ani, din Pozzuoli, care a fost prinsă pe insula Ischia cu drogurile, a fost plasată în arest la domiciliu până la proces. Însă, în cursul săptămânii trecute, ea s-a dus la secția de poliție și a cerut să fie mutată în închisoare, pentru că nu se înțelege deloc cu mama ei. 

Polițiștii au dus-o într-o cameră securizată din secție, unde va rămâne până când un judecător o va audia și va lua o decizie în privința ei.Problemele tinerei italience au început atunci când le-a atras atenția polițiștilor din Casamicciola, Ischia.

Fiind întrebată în ce scop se afla acolo, ea a spus că venise să-și petreacă timpul liber, dar răspunsul a ridicat suspiciuni. Percheziționând-o, polițiștii i-au găsit drogurile în geantă. Pentru că nu avea antecedente penale, tânăra a fost plasată în arest la dimiciliu până la arest.

Însă situația s-a complicat atunci când autoritățile au stabilit că și fratele ei, în vârstă de 20 de ani, era deja în arest la domiciliu la aceeași adresă.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...