La mulți ani, Joey Tribbiani, adică Matt LeBlanc! – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Matt LeBlanc, care-l interpreta pe veşnic naivul Joey Tribbiani în serialul ”Friends” schimbă astăzi prefixul. Se fac 50 de ani de când carismaticul Matt LeBlanc a făcut cunoștință cu planeta asta. So, Happy Birthday, dude!

10 ani dintre ei i-a petrecut pe platourile de filmare pentru ”Friends”, de unde ni-l amintim după replicile celebre:  “Hey, how you doin’?” sau ”Joey doesn’t share food”!

Cât de tare era tipul!

Din rolul unui bărbat ”macho”, mereu cu armele la el, adică cu vorbele la el, nu a putut ieși nici în viața reală.

După ce a încheiat-o cu ”prietenii”, Matt a încercat varianta de om serios, la casa lui și s-a căsătorit. Nu a rezistat decât 3 ani. După divorț, s-a cuplat cu Andrea Anders, iar relația a durat vreo 9 ani. S-a sfârșit după ce au apărut zvonuri că o înșela. Oare i s-a tras tot de la replica “Hey, how you doin’?”

Câteva luni mai târziu a fost surprins foarte intim cu o blondă frumoasă, la o petrecere de Halloween în Texas. So, ”Doin’ well!”

Cam slăbuț însă pe plan profesional. Cariera de la Hollywood a continuat cu roluri în producțiile: „Îngerii lui Charlie”, „Ed”, „Toţi oamenii reginei” și serialele ”Joey” și „Episodes”.

Anul trecut Matt LeBlanc a preluat volanul emisiunii ”Top Gear”, fiind primul prezentator care nu este de origine britanică.

Parcă tot în ”Friends” îi ieșea mai bine!

Articole similare

Actorii din ”Friends” se vor reuni într-o nouă producție

Prietenii se mută de la Netflix la HBO Max. Jennifer Aniston a mărturisit, într-o emisiune TV, că „...

Câştigători People's Choice Awards 2017

Miercuri seara a avut loc a 43-a ediţie a galei People's Choice Awards, în Los Angeles. În urma aces...