La început au fost 4, au fost și 5, iar acum au rămas 3!

Muzică
share

Mihai, Alex și Ernesto sunt ce trei membri ai proiectului GOLAN. Doi de-ai locului (Ștefan Ciobănete, Alexandru Burcea) și unul de „afara”, Ernesto Esneldo.

Au început așa, „pe fun”, puneau muzică la party-uri mici, pe la prieteni, improvizau și așa a apărut dorința de a produce și o marcă de sunet. A fost un proces constant, de adaptare și evoluție.

Fiecare are un alt background: Ernesto vine din Cuba, Alex face muzică de mic, iar Mihai vine din mainstream, mai exact din zona „pop”.

Muzica lor se aude peste tot pentru că experimentul GOLAN a venit cu acel detaliu care face diferența: un sound fresh. Chestia asta a venit la pachet cu sute de mii de vizualizări pe platforma YouTube, plus apariții live – sold out!

„GOLAN Symphonic”, evenimentul de la Arenele Romane, a fost unul complex în care au fost cei trei plus 60 de instrumentiști.

GOLAN înseamnă producție live, care propune construcții diferite la fiecare apariție, sound melodic cu elemente din muzică electronica, plus instrumente, percuții și voce, un soi de studio session în live cu public. Este un amestec unic, un proiect eclectic.

Vino și tu la marea debarcare din Control Club în București, pe 13 si 14 aprilie, să experimentezi un concept avangardist de muzică electronică născut la Berlin. Detalii pe electronicbeats.ro

Get ready for the GOLAN experience!

Articole similare

Golan pregătesc un concert simfonic la Arenele Romane

Golan Symphonic marchează data unui nou concert pe 14 septembrie 2018 la Arenele Romane. Evenimen...

Golan și Miss Platnum s-au întâlnit la Berlin pentru o colaborare inedită - VIDEO

Pentru patru zile, Golan și Miss Platnum au stat împreună în Berlin pentru o colaborare inedită în...

Ai șansa să creezi viitorul Telekom Electronic Beats

Telekom Electronic Beats și The DO School lansează un curs intensiv de marketing inovator care se va...
X