Confidenţialitate

La ce să te aștepți la noul sezon „Into the Badlands”

CoolNews, Filme
share

Duminică spre luni, de la ora 05:00, ora României, pe AMC va fi difuzat primul episod din cel mai nou sezon al serialului „Into the Badlands”. Fiecare episod al seriei a treia va fi dat la ora 05:00 (duminică spre luni) și în reluare, în fiecare joi, la ora 22:45.

În sezonul 3 din „Into the Badlands”, Sunny (Daniel Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de băiețelul lui, Henry, după moartea lui Veil.

Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre Văduvă (Beecham) și Baroneasa Chau (Eleanor Matsuura). Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), Văduva trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.

Echipa din spatele serialului „Into the Badlands”

Alfred Gough și Miles Millar sunt scenariștii și producătorii prolifici din spatele unora dintre cele mai de succes povești ale culturii pop comtemporane.

Cei doi au creat și au fost producătorii executivi ai aclamatului serial „Smallville” (care a devenit cel mai longeviv serial inspirat de benzi desenate din istorie și a fost cel mai urmărit serial din istoria postului WB).

Printre filmele scrise de Millar și Gough se numără „Spider-Man 2” (blockbuster-ul regizat de Sam Raimi, cu Tobey Maguire), „Shanghai Noon” și continuarea „Shanghai Knights” (ambele cu Jackie Chan și Owen Wilson), thriller-ul SF „I Am Number Four” (produs de Michael Bay), „The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor” (de Rob Cohen) și „Lethal Weapon 4” (cu Mel Gibson și Danny Glover).

Au mai produs și filmul de succes „Hannah Montana: The Movie”. Cei doi s-au cunoscut în cadrul Peter Stark Producing Program (de la USC) și de atunci sunt parteneri de creație.

Pe post de producător executiv și regizor este Paco Cabezas.

După ce a lucrat într-un magazin care vindea casete video, unde și-a scris scenariile pentru unele dintre filmele proprii, Paco Cabezas a regizat câteva pelicule spaniole. În 2010, a început să devină cunoscut grație filmului „Neon Flesh” (care a fost lansat la Festivalul de Film Tribeca). După aceea, a început să lucreze la Hollywood, unde a filmat „Mr. Right” (care a avut premiera în închiderea TIFF, în 2015).

Pe micul ecran, Cabezas a semnat ultimul episod din „Penny Dreadful”, dar și episoade din „Fear the Walking Dead” și „The Alienist”.

Articole similare

Sezonul 4 din Stranger Things se lansează vineri pe Netflix. Vezi aici primele imagini

După ce sezonul 3 i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare, sezonul 4 din Stranger Things se la...

Sezonul 3 al serialului ”Sex Education” se lansează în Septembrie – VIDEO

„Sex Education” se întoarce pe micile ecrane din 17 septembrie, pe Netflix! Începe școala deci era d...

Ultimul sezon ”Lucifer” pe Netflix (VIDEO)

Ultimul sezon ”Lucifer”, care va avea 10 episoade, va debuta în septembrie. Filmările au început în ...