La ce filme s-au uitat americanii în primul weekend din 2021

CoolNews, Filme
share

„Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins și lansat de Crăciun în unele săli de cinema și pe HBO Max în SUA, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american.

Potrivit boxofficemojo.com, filmul a stabilit un record în perioada COVID-19 în privința încasărilor în primul weekend – 16.7 milioane de dolari americani și a menținut poziția dominantă în privința încasărilor și în primul weekend din 2021, când „Wonder Woman 1984” a înregistrat încasări de 10,5 milioane de dolari.

Filmul ”Wonder Woman 1984” va fi lansat în România la jumătatea lunii ianuarie, potrivit calendarului anunțat de Warner Bros.

În regia lui Patty Jenkins, primul film „Wonder Woman” a fost un succes comercial, având încasări de peste 800 de milioane de dolari la nivel global.

Din distribuția lungmetrajului fac parte Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Kristen Wiig, Robin Wright şi Connie Nielsen.

Urmărind succesul avut în condițiile unei lansări atipice, Warner Bros a confirmat că ”Wonder Woman” va avea și a treia parte, fără a oferi mai multe detalii.

„The Croods: A New Age” a urcat până pe locul doi, după ce a generat încasări de 2,18 milioane de dolari, în al şaselea weekend de la premieră.

Filmul „News of the World”, cu Tom Hanks în rol principal, a generat încasări de 1,69 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Box office SUA 1-3 ianuarie 2021

Articole similare

„Avatar: The Way of Water” pe primul loc în box office-ul mondial

Continuarea Avatar a regizorului James Cameron, Avatar: The Way of Water (20th Century Studios), a g...

'The Batman', încasări de peste 463 milioane de dolari în toată lumea - în prima săptămână

„The Batman” este în cinematografe de aproape două săptămâni și se pare că Bruce Wayne încă zdrobeșt...

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american

Un thriller debutează primul loc în box office-ul nord-american, devansând ”Space Jam: A New Legacy”...