Krrysopher lansează melodia INDIGO (close your eyes)

CoolNews, Muzică
share

După ce a prezentat albumul ei de debut, Rogvaiv, o colectie de șapte melodii care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher, acum lansează piesa INDIGO (close your eyes). 

 

Despre album, Krrysopher a declarat ca Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”. 

Piesa Indigo (close your eyes) este compusa de Krrysopher, fiind o continuare a albumului, o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Articole similare

De la emisiunea Superstar, la primul abum. Krrysopher a lansat "Rogvaiv"

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează albumul de debut "Rogvaiv", o col...