De la emisiunea Superstar, la primul abum. Krrysopher a lansat „Rogvaiv”

CoolNews, Muzică
share

Krrysopher, cea mai nouă apariție din industria muzicală, lansează albumul de debut „Rogvaiv”, o colectie de sapte melodii care prezintă stilul unic și viziunea creativă a lui Krrysopher. Albumul este o explorare a unor teme precum dragostea, pierderea și auto-descoperirea, fiecare piesă ducând ascultătorul într-o călătorie prin experiențele personale ale lui Krrysopher.

„Sunt Krrysopher, am 19 ani în momentul în care scriu asta. Dacă citești aceste cuvinte, înseamnă că am făcut-o! Fetița aceea care scria cântece în apartamentul ei a crescut. Rogvaiv vorbește despre cele șapte culori ale unei povești de dragoste zdrobita, o poveste menită să vorbească oricui a experimentat să fie îndrăgostit, sau să fie frânt, sau ambele. Oricine a fost, la un moment dat în viața lor, un copil de liceu care a luat fluturi pe o bancă din parc sau a plâns pe podeaua unei băi. Acest album și culorile sale schimbătoare sunt ale mele de aproape patru ani. Acum este al tău”, a declarat Krrysopher.

Krrysopher este o cântăreață-compozitoare din România, finalistă a emisiunii Superstar 2021. A impresionat juriul cu talentul și abilitățile sale excepționale în timpul emisiunii și a devenit rapid una dintre cele mai discutate concurente din competiție. Krrysopher nu este doar o voce remarcabilă, ci și un muzician talentat, care cântă la pian, chitară electrică și acustică și ukulele încă de la o vârstă fragedă.

Tracklist:
1. Jumpscare
2. Rogvaiv
3. Indigo
4. Meet Me On The Cliff Side
5. Lovers to Enemies
6. Homesick
7. Gone

Articole similare

Krrysopher lansează melodia INDIGO (close your eyes)

După ce a prezentat albumul ei de debut, Rogvaiv, o colectie de șapte melodii care prezintă stilul u...

În seara asta aflăm câștigătorul SuperStar România 2021!

Romina Apostol, Maria Jugănaru, Alessandro Mucea și Alexandru Precup sunt cei 4 finaliști de la Supe...

Finaliștii SuperStar au fost ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache! Cine va fi câștigătorul?

Romina Apostol, Maria Jugănaru, Alessandro Mucea și Alexandru Precup sunt cei 4 finaliști de la Supe...