Juno a adus „Cafea și Tarot” LIVE la Virgin Radio Romania Breakfast

Celebrități, CoolNews
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Ai fi putut să ghicești în cafea pe cine vom avea invitat la Breakfast-ul de azi, dar te anunțasem noi oricum. Juno ne-a făcut o vizită, ne-a cântat LIVE și am și stat puțin de vorbă cu el.

După ce s-a făcut remarcat și a intrat în topurile muzicale prin piese precum „Caută-mă”, „Mă mai ia” și „Două inimi”, Juno lansează „Cafea și tarot”, un single cu o semnificație și o energie aparte. „Cafea și tarot” spune povestea unei experiențe inspirată din viața artistului, care pare pur și simplu ireală.

Juno povestește despre modul în care a luat naștere aceasta și povestea din spatele versurilor: „Nu pot să spun că am crezut vreodată în tarot și nici nu-mi plăcea ideea de a ști viitorul, dar am luat contact cu acesta atunci când două femei diferite din trecutul meu au încercat experiența aceasta, întâlnindu-se cu aceeași femeie care citea în cărți. După o perioadă de timp, am avut un vis ciudat în legătură cu trecutul meu, chiar la ora 3:33, care m-a făcut să realizez că orice experiență sau greutate pe care o trăiești are un scop anume și e menită să te învețe ceva. Următoarea zi eram deja în studio și compuneam «Cafea și tarot», cu o inspirație greu de descris.

De asemenea, ne-am bucurat și de Oglinda, o piesă lansată cu aproximativ un an în urmă, în premieră în varianta LIVE.

Pe pagina noastră de pe Facebook poți urmări intervențiile lui Juno din Breakfast. Click aici! 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...