Confidenţialitate

JP Cooper lansează piesa „All this love” împreună cu Mali Koa

Muzică
share

JP Cooper lansează piesa „All This Love” împreună cu Mali Koa, un material emotionant, care vine insotit de o animație originală, ce recreează stilul unic, specific clasicelor filme regizate de Tim Burton, dar reunește și elemente din cunoscuta producție Disney, Coco – câștigătoare a premiului Oscar.

Acestă variantă a piesei vine în completarea lansării albumului de debut al lui JP Cooper, „Raised Under Grey Skies”, album pe care se regăsește și „September Rain”, o piesă molipsitoare, ce a adunat peste 297 de milioane de stream-uri pe Spotify, 43 de milioane de vizualizări pe YouTube și a înregistrat vânzări ce depașesc fabulosul număr de 3,5 milioane.

Pe lângă „September Song”, materialul reunește și alte piese celebre precum „Passport Home”, „She’s On My Mind”, „Wait” si „Momma’s Prayers” (ft. Stormzy).

După ce a luat cu asalt spațiul european, JP Cooper se bucură acum de un imens succes în America de Nord, dar și în România, unde a fost primit cu căldură pe scena principală de la Electric Castle.

Articole similare

Piesă nouă de la Dido - ”Give You Up” - AUDIO

Lansată pentru moment online doar în varianta audio, noua piesă Dido - ”Give You Up” a fost primită...

Markus Schulz lanseaza "Upon My Shoulders", împreună cu Sebu - VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, Markus Schulz lansează piesa  "Upon My Shoulders". "Up...

Când va apărea ultima piesă nelansată de Avicii înainte de a se sinucide

O piesă postmortem produsă de Avicii este aproape gata de lansare, asta după ce unul dintre colabora...