Confidenţialitate

JP Cooper lansează piesa „All this love” împreună cu Mali Koa

Muzică
share

JP Cooper lansează piesa „All This Love” împreună cu Mali Koa, un material emotionant, care vine insotit de o animație originală, ce recreează stilul unic, specific clasicelor filme regizate de Tim Burton, dar reunește și elemente din cunoscuta producție Disney, Coco – câștigătoare a premiului Oscar.

Acestă variantă a piesei vine în completarea lansării albumului de debut al lui JP Cooper, „Raised Under Grey Skies”, album pe care se regăsește și „September Rain”, o piesă molipsitoare, ce a adunat peste 297 de milioane de stream-uri pe Spotify, 43 de milioane de vizualizări pe YouTube și a înregistrat vânzări ce depașesc fabulosul număr de 3,5 milioane.

Pe lângă „September Song”, materialul reunește și alte piese celebre precum „Passport Home”, „She’s On My Mind”, „Wait” si „Momma’s Prayers” (ft. Stormzy).

Advertisement

După ce a luat cu asalt spațiul european, JP Cooper se bucură acum de un imens succes în America de Nord, dar și în România, unde a fost primit cu căldură pe scena principală de la Electric Castle.

Articole similare

VIDEO: JO lansează balada „Vocea ta”

„Vocea ta” este numele noului single pe care JO îl lansează la final de primăvară, o baladă despre i...

Mandinga vine cu un nou single: „No tengo dinero”

După ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului „Macho Man”, Mandinga lansează „No tengo dine...

VIDEOCLIP NOU: Andreea Bălan lansează „Iubește-mă, nu”

Pregătită deja de vară, Andreea Bălan lansează clip după clip. Artista vine cu „Iubește-mă, nu", ...