Confidenţialitate

JP Cooper lansează piesa „All this love” împreună cu Mali Koa

Muzică
share

JP Cooper lansează piesa „All This Love” împreună cu Mali Koa, un material emotionant, care vine insotit de o animație originală, ce recreează stilul unic, specific clasicelor filme regizate de Tim Burton, dar reunește și elemente din cunoscuta producție Disney, Coco – câștigătoare a premiului Oscar.

Acestă variantă a piesei vine în completarea lansării albumului de debut al lui JP Cooper, „Raised Under Grey Skies”, album pe care se regăsește și „September Rain”, o piesă molipsitoare, ce a adunat peste 297 de milioane de stream-uri pe Spotify, 43 de milioane de vizualizări pe YouTube și a înregistrat vânzări ce depașesc fabulosul număr de 3,5 milioane.

Pe lângă „September Song”, materialul reunește și alte piese celebre precum „Passport Home”, „She’s On My Mind”, „Wait” si „Momma’s Prayers” (ft. Stormzy).

După ce a luat cu asalt spațiul european, JP Cooper se bucură acum de un imens succes în America de Nord, dar și în România, unde a fost primit cu căldură pe scena principală de la Electric Castle.

Articole similare

VUNK lansează „Du-mă mai departe”, prima piesă din acest an

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă...

JO și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și colindă „Vestirea nașterii Lui”

JO și Mario Fresh au intrat deja în spiritul sărbătorilor și cântă împreună în premieră „Vestirea na...

What’s UP și Nikolas Sax lansează single-ul ”BARMAN”

După ce au colaborat în urmă cu o lună pentru „Îmi e dor de tine", What’s UP își varsă amarul și împ...