Confidenţialitate

Joker a creat isterie în toată lumea – VIDEO

CoolNews, Filme
share

”Joker”, filmul pentru care Joaquin Phoenix a trecut print-o transformare spectaculoasă, a creat isterie în mai multe țări.

Unii spectatori au ieșit din sălile de cinema în timpul vizionării și cer interzicerea filmului pe motiv că acesta ar instiga la violență.

În thrillerul psihologic ”Joker”, Joaquin Phoenix îi dă viață lui Arthur Fleck, un individ singuratic, abuzat și cu probleme mintale, a cărui stabilitate este zdruncinată după ce este respins de societate.

Reprezentanții studiourilor Warner Bros au reacționat și spun că filmul nu promovează și nici nu justifică violența din lumea reală: „Intenția filmului, a producătorilor nu a fost aceea de a face din acest personaj un erou”, se arată într-un comunicat de presă.

La rândul lui, regizorul Todd Phillips îi sfătuiește pe spectatori să vină să vadă mai întâi filmul și apoi să-l critice.

„Într-adevăr am ieșit de la proiecția «Joker». Era prea îngrozitor să fiu acolo cu toate modalitățile acelea de a promova violența și problemele mintale”, a spus unul dintre spectatori.

„Dacă nu eram la «Joker» cu un prieten, probabil că aș fi ieșit din sală… Tipul de lângă mine a ieșit în ultimele minute ale filmului”, a spus un altul.

„Printr-o decizie luată în unanimitate, noi patru am ieșit de la proiecția filmului «Joker». Nu am ieșit dintr-o sală de cinema de ani de zile”, mai arată un spectator.

Articole similare

Joaquin Phoenix, actorul care a luat Oscarul pentru JOKER, va deveni tată

Jaquin Pheonix a dominat galele de film de la începutul anului, câștigând, pe rând, Premiul Oscar, P...

HBO pregătește un competitor serios pentru Netflix și Disney + (VIDEO)

HBO Max a scos un trailer de 30 de secunde din care reies propunerile platformei pentru librăria lor...

Joaquin Pheonix a câștigat Premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor" în rolul din Joker

După ce a câștigat aproape toate premiile cinematografiei ale acestui an, Joaquin Pheonix a câștigat...