Joker a creat isterie în toată lumea – VIDEO

CoolNews, Filme
share

”Joker”, filmul pentru care Joaquin Phoenix a trecut print-o transformare spectaculoasă, a creat isterie în mai multe țări.

Unii spectatori au ieșit din sălile de cinema în timpul vizionării și cer interzicerea filmului pe motiv că acesta ar instiga la violență.

În thrillerul psihologic ”Joker”, Joaquin Phoenix îi dă viață lui Arthur Fleck, un individ singuratic, abuzat și cu probleme mintale, a cărui stabilitate este zdruncinată după ce este respins de societate.

Reprezentanții studiourilor Warner Bros au reacționat și spun că filmul nu promovează și nici nu justifică violența din lumea reală: „Intenția filmului, a producătorilor nu a fost aceea de a face din acest personaj un erou”, se arată într-un comunicat de presă.

La rândul lui, regizorul Todd Phillips îi sfătuiește pe spectatori să vină să vadă mai întâi filmul și apoi să-l critice.

„Într-adevăr am ieșit de la proiecția «Joker». Era prea îngrozitor să fiu acolo cu toate modalitățile acelea de a promova violența și problemele mintale”, a spus unul dintre spectatori.

„Dacă nu eram la «Joker» cu un prieten, probabil că aș fi ieșit din sală… Tipul de lângă mine a ieșit în ultimele minute ale filmului”, a spus un altul.

„Printr-o decizie luată în unanimitate, noi patru am ieșit de la proiecția filmului «Joker». Nu am ieșit dintr-o sală de cinema de ani de zile”, mai arată un spectator.

Articole similare

,,Joker” obţine încasări spectaculoase şi conduce din nou box office-ul românesc

Producția Warner Bros. Pictures, „Joker” conduce pentru al doilea weekend consecutiv box office-ul r...

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre filmul JOKER

Cristian Tudor Popescu desfiinţează filmul „Joker“, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în ...

Joker a creat isterie în toată lumea - VIDEO

”Joker”, filmul pentru care Joaquin Phoenix a trecut print-o transformare spectaculoasă, a creat ist...
X