Primele imagini din filmul „Joker 2”. Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn?

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Regizorul filmului „Joker”, Todd Phillips, a oferit publicului primele imagini cu Lady Gaga în partea a doua a filmului, intitulată „Joker: Folie à Deux”.

Încă se bănuiește (deci nu e nimic sigur), că Lady Gaga joacă rolul personajului DC, Harley Quinn, în partea a doua a „Joker”, filmul din 2019 care a încasat 1 miliard de dolari și i-a adus starului Joaquin Phoenix premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Tot de Phillips este regizat și de această dată, însă l-a scris împreună cu Scott Silver.

Filmările sunt în desfășurare la New York și Los Angeles, 4 octombrie 2024 fiind data la care ar trebui să fie gata și să ajungă la Warner Bros.

Potrivit The Hollywood Reporter, continuarea „Joker” sosește în mijlocul unei tranziții pentru DC, șefii recent instalați, James Gunn și Peter Safran, dezvoltând o serie de proiecte de filme, TV, animație și jocuri video care vor lua toate loc într-un univers comun.

Filmele vor fi proiecte rare, precum Joker sau continuarea lui Matt Reeves, The Batman, care vor fi etichetate drept titluri DC Elseworlds, un termen preluat din benzile desenate în care sunt spuse povești dintr-un univers alternativ.

 

sursa foto: instagram.com/toddphillips

Articole similare

Lady Gaga a fost dată în judecată de femeia care i-a găsit câinii pentru că nu i-ar fi plătit recomp...

Femeie care i-a găsit și returnat buldogii francezi furați lui Lady Gaga, o dă acum în judecată pent...

Joker apare însărcinat și naște în noua serie a benzilor desenate DC

Joker a rămas însărcinat și a născut în cel mai recent număr al benzilor desenate „Joker: The Man Wh...

Joker 2 - confirmat! Ce știm, până acum, despre partea a doua a peliculei

Joker 2 pare să facă un mare pas înainte, deoarece regizorul Todd Phillips a împărtășit, pe Instagra...