Joker 2 – confirmat! Ce știm, până acum, despre partea a doua a peliculei

CoolNews, Filme, NEWS
share

Joker 2 pare să facă un mare pas înainte, deoarece regizorul Todd Phillips a împărtășit, pe Instagram, o imagine a scenariului finalizat, fără vreun alt comentariu atașat, scrie playtech.ro

Joaquin Phoenix a ținut cârma distribuției primului Joker, mai exact jucând în rolul lui Arthur Fleck, un comediant și un clovn ratat care pică în hăul nebuniei, în Gotham, 1981. În cele din urmă, Fleck își varsă frustrarea pe cei pe care îi consideră responsabili pentru decăderea societății, devenind infamul răufăcător Joker.

Alături de Phoenix, distribuția pentru Joker i-a inclus pe Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Shea Whigham și Marc Maron.

Discuțiile despre un eventual Joker 2 au tot curs, de la lansarea primului film, iar acum fanii filmului primesc vești extraordinare.

Todd Phillips a publicat Instagram prima actualizare majoră pentru Joker 2. Regizorul a împărtășit o imagine cu coperta scenariului noului film, precum și o imagine cu Joaquin Phoenix, citind versiunea actuală a scenariului.

 

Articole similare

Primele imagini din filmul „Joker 2”. Lady Gaga o va interpreta pe Harley Quinn?

Regizorul filmului „Joker”, Todd Phillips, a oferit publicului primele imagini cu Lady Gaga în parte...

Joker apare însărcinat și naște în noua serie a benzilor desenate DC

Joker a rămas însărcinat și a născut în cel mai recent număr al benzilor desenate „Joker: The Man Wh...

Joaquin Phoenix va juca într-un nou film: „Disappointment Blvd.”

Un nou rol de Oscar pentru Joaquin Phoenix după Joker. „Disappointment Blvd.” se va numi producți...